Între 11 ianuarie, după ora 14:16, și 13 ianuarie, după prânz, întâlniri cu persoane importante, adică cu funcție reală, nu doar că se dau ele “mari”; în funcție de logica vieții fiecărui nativ matur se poate vorbi și de relații cu persoane care au grad militar sau atribuții în instituțiile bazate pe o ierarhie de tip militar, care, chiar dacă, pentru moment, nu fac nimic concret pentru o Balanță, le vor lăsa acestora impresia că îi vor putea ajuta cumva, cândva….

Pe 13 ianuarie, planeta Venus va intra în zodia Peștilor și, până pe 7 februarie, le va da numeroase impulsuri favorabile pentru starea de sănătate (să fie în formă, să aibă un psihic bun sau să se refacă după suferințe, intervenții chirurgicale ori proceduri costisitoare pentru rezistența lor nervoasă). Posibilă ameliorare a relațiilor de la serviciu, ipostaze favorabile afirmării profesionale, găsirii unui loc de muncă sau a unui plasament mai bun prin transferuri avantajoase.

Între 13 ianuarie, după ora 16:06, și 15 ianuarie după-amiaza, discrete solicitări digestive, afectare a relației fiecărui individ, în funcție de vârstă și tablou clinic, cu alimentele și medicamentele: pe unele, organismul le va respinge, pe altele, pur și simplu nu le va asimila, ceea ce, în cazul unei medicații, va genera o vulnerabilitate.

Între 15 ianuarie, după ora 17:44, și 17 ianuarie, stare relaxată, detașare de factorii de stres prin programe de viață clare: izolare, preocupări care fac plăcere, alungare a persoanelor deranjante din preajma lor, etc. Pe 16 ianuarie, Mercur va începe să tranziteze zodia Vărsătorului și, până pe 3 februarie, va genera o predispoziție spre noutate, surpriză, plăceri inedite, imaginație și versatilitate afectivă.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism