Între 22 septembrie, după ora 07:50, și 24 septembrie, la prânz, precauție în toate gesturile, declarațiile și inițiativele care vor fi comentate și judecate în public ori de către un sector important de persoane. Nativii vor face un efort real de diplomație începând cu 23 septembrie, când Soarele va intra în zodia Balanței, în chiar casa I a personalități din harta cerului lor de naștere.

Alături de Guvernatorul lor, Venus, și de Mercur, Balanțele vor fi corect și intens susține de către cei trei aștri care le vor scoate în evidență calitățile și trăsăturile firești oferite de zodia căreia îi aparțin: fire plăcută, comportament amabil, tact, măsură, temperanță, detașare de factorii de stres, bunăvoință.

Între 24 septembrie, după ora 12:20, și 26 septembrie, la prânz, tendința de „a-i privi de sus” pe unii dinte cei cu care nativul discută sau cooperează dacă acesta are o (oarecare) justificare: vârstă respectabilă, notorietate, funcție, valoare personală, sau de a-și impune punctul de vedere.

Între 26 septembrie, după ora 13:37, și 27 septembrie, cele două case ale sănătății vor fi solicitate de tranzitele momentului care le pot da peste cap, pentru două zile, funcțiile metabolice, fiziologia aparatului digestiv și le poate induce spaimă de necunoscut, îndoială și temeri mai ales dacă, la locul lor de muncă, relațiile interumane s-au degradat ori instituția unde ei își desfășoară activitatea trece prin momente grele, ceea ce îi va afecta și va îngrijora, în mod firesc.

Citeşte şi:

În noaptea aceasta am trecut la ora de iarnă 2019. Cum ne afectează schimbarea

Sezonul de toamnă a început. Echinocțiul de toamnă 2019 reprezintă sfârșitul oficial al verii

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului
GSP.RO

Dezvăluire cutremurătoare a lui Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile. Cauza decesului

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută
HOROSCOP

Horoscop 24 februarie 2020. Săgetătorii au parte de o cheltuială neprevăzută