Între 8 decembrie, după ora 9:30, și după-amiaza zilei de 10 decembrie, celebra spontaneitate a Peștilor va fi “trecută în rezervă”. Contextul astral nu le va oferi nativilor o conjunctură care să le permită să dialogheze cu sinceritate sau cu dezinvoltură pe o anume temă. Ei vor păstra o doză mare de nesiguranță față de ceea ce au văzut și auzit până acum și care nu i-a convins sau, mai rău, le-a sporit neîncrederea într-o persoană, într-o relație, într-o situație.

De aceea, ei vor prefera să nu se pronunțe; asta nu înseamnă că respectivul context nu-i va afecta sau, în funcție de natura temei puse în discuție, nu-i va umple de năduf. Complicații în timpul deplasărilor scurte sau al călătoriilor lungi; în unele locuri, pur și simplu nu se vor simți bine. Pe 9 decembrie, Mercur va intra în zodia Săgetătorului și până pe 29 decembrie această planetă va exercita o influență pozitivă asupra relațiilor profesionale, a relațiilor cu publicul, a imaginii sau a succesului.

Între 10 decembrie, după ora 18:47, și începutul zilei de 13 decembrie, discuții pe teme domestice, dialoguri cu una sau cu mai multe rude pe chestiuni curente. Mai importante se arată a fi abordările responsabile ale celor care au o funcție sau un rang și care, în preajma zilei de 12 decembrie, când se va produce Luna Plină în Gemeni, pot trăi un moment important, în funcție de vârstă și rol în societate, pe care îl pot depăși prin luciditate, demnitate și onestitate.

Din 13 decembrie, după ora 1:23, relațiile cu prietenii vor fi marcate de o doză, destul de mare, de subiectivism sau de trăiri pătimașe ori de emoție, de unde și tendința de a exagera și de a acorda unor evenimente mărunte, în realitate, o importanță disproporționată.

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca
GSP.RO

Anamaria Prodan i-a înnebunit pe britanici cu ultima aparitie pe Instagram. Ce au scris jurnalistii din Anglia despre romanca

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă
HOROSCOP

Horoscop 26 ianuarie 2020. Berbecii au parte de o zi deosebit de agreabilă