Între 15 decembrie, după ora 6.00, și 17 decembrie, dimineața, dorință de afirmare, mai ales în cazul celor tineri (și nerăbdători!) sau a celor maturi care doresc să-și pună în aplicare un plan profesional ambițios. Între 17 decembrie, după ora 9.00, și 19 decembrie, la prânz, prudență și măsură în stilul de a coopera, de a-și exercita funcția, spirit meticulos, exigent, pretențios, exercitat mai ales în relația cu colaboratorii.

Între 19 decembrie, după ora 12.05, și 20 decembrie, posibile momente plăcute petrecute alături de prieteni. Efort de a activa alături de cunoscuți, chiar dacă de aceia nu-i leagă vreo mare simpatie sau încredere, ci doar onestitatea de a duce la bun sfârșit un proiect, responsabilitatea față de o inițiativă comună la care s-au angajat.

Pe 20 decembrie, planeta Venus va intra în zodia Vărsătorului și se va plasa, până pe 13 ianuarie 2020, în sectorul comunicării, ceea ce va da posibilitatea acestor nativi ca, pentru aproximativ trei săptămâni de-acum încolo, să afle lucruri interesante, să aibă parte de știri, observații sau sfaturi esențiale care îi pot feri de greșeli.

Săgetătorii vor avea noroc la concursuri, evaluări, testare a cunoștințelor, verificare a competențelor, valorificare a unui talent. Va rămâne activă și favorabilă lor complicitatea Soare/Mercur, în tranzit prin casa I a personalității, care le va spori energia și mobilitatea fizică, dar și cea psihică.

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu
GSP.RO

ULTIMA ORĂ! Decizia luată de Parchetul General în cazul accidentului mortal produs de Mario Iorgulescu

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală
HOROSCOP

Horoscop 17 februarie 2020. Scorpionii se focusează pe sfera sentimentală