În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

Horoscop săptămânal Berbec – 8 – 14 mai 2021

Zodia Berbec. Marele Benefic se va plasa în sectorul tainelor, al enigmelor și al vindecărilor și va înlesni descifrarea mecanismului lor de funcționare al evenimentelor nu doar pe principii științifice și logice, ci, explicabile și firești, dintr-o perspectivă astrologică, ezoterică, filosofică. Pentru unii se va produce un fel de magie interioară care le va permite o vindecare sau o recuperare spectaculoasă. Citește tot Horoscop săptămânal Berbec – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Taur – 8 – 14 mai 2021

Zodia Taur. Nu chiar toate impulsurile însă trebuie puse în aplicare pentru că există și niște mecanisme controlate de frică, de dezordine sufletească, de întâmplări mai puțin fericite, deși trecătoare, care îi pot mâna spre decizii deloc inspirate. Citește tot Horoscop săptămânal Taur – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Gemeni – 8 – 14 mai 2021

Zodia Gemeni. Moment de pronunțat dezechilibru interior din care categoria celor care stau la baza întrebării dramatice „ce fac acum?”. Răsturnări în sectorul convingerilor, fie și numai pentru o zi, două, pe fondul tulburărilor pe care le va genera Luna Nouă în Taur, din ziua de 11 mai. Citește tot Horoscop săptămânal Gemeni – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Rac – 8 – 14 mai 2021

Zodia Rac. Evenimentele în derulare vor scoate la iveală calitățile, dar și slăbiciunile acelora pe fondul unui context în care jocurile vor fi făcute de Luna Nouă în Taur, din 11 mai, care va deschide porțile spre noi relații după cum altora le va închide posibilitatea să se mențină ca până acum. Citește tot Horoscop săptămânal Rac – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Leu – 8 – 14 mai 2021

Zodia Leu. Unele inițiative vor debuta sub patronajul fericit sau chiar norocos introdus de planeta Venus, care, în ziua de 9 mai, va intra în zodia Gemenilor și până pe 2 iunie le va scoate nativilor în cale persoane utile, va motiva cunoștințele ocazionale ale acestora să le înlesnească un demers sau să-i susţină într-un proiect. Citește tot Horoscop săptămânal Leu – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Fecioară – 8 – 14 mai 2021

Zodia Fecioară. Conștientizarea rolului acestor dereglări economice, profesionale, ideologice, care funcționează în prezent în țară și în lume, va fi trăită mai acut pe fondul impactului pe care îl va avea asupra Fecioarelor Luna Nouă în Taur din 11 mai. Citește tot Horoscop săptămânal Fecioară – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Balanță – 8 – 14 mai 2021

Zodia Balanță. Reacțiile vor fi mai atenuate sau mai intens trăite, în funcție de vârstă, dar și de miza pusă în discuție, pe fondul influenței destabilizatoare a Lunii Noi în Taur din 11 mai, care se va afla în conjuncție cu Luna Neagră (împrejurare nefericită, risc, conflict care se conturează). Citește tot Horoscop săptămânal Balanță – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Scorpion – 8 – 14 mai 2021

Zodia Scorpion. Risc să se spună, cu acest prilej, ce nu trebuie sau ceea ce nici nativii înșiși nu cred, dar, mânioși fiind, Scorpionii nu se vor putea abține. Aceste afirmații sau acuzații nefondatate, sau amenințări nu vor fi uitate și ele vor îngreuna mai târziu tentativele de împăcare. Citește tot Horoscop săptămânal Scorpion – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Săgetător – 8 – 14 mai 2021

Zodia Săgetător. Nota generală a acestui context se va îmbogăți, din 9 mai, cu virtuțile planetei Venus, în tranzit prin zodia Gemenilor; aceasta va introduce, până pe 2 iunie, o notă de surpriză plăcută, de eleganță, de politețe și de inteligență speculativă benefică tuturor abordărilor. Citește tot Horoscop săptămânal Săgetător – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Capricorn – 8 – 14 mai 2021

Zodia Capricorn. Context favorabil pentru orice tip de dialog pe teme profesionale: negocierea unui contract, analiza unei oferte de muncă, realizarea unui transfer, identificarea altor forme alternative de plasament profesional în vederea obținerii unui venit în plus, schimbarea statutului lor în ierarhia unei scheme de angajare. Citește tot Horoscop săptămânal Capricorn – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Vărsător – 8 – 14 mai 2021

Zodia vărsător. Lucrurile se pot complica, în această perioadă, din cauza erorilor de gândire și de acțiune comise pe fondul șubred al Lunii Noi în Taur, din ziua de 11 mai, care se va asocia într-o conjuncție strânsă cu Luna Neagră, ceea ce va genera stres, ambiție, exces de zel, neînțelegerea corectă a situației sau abordarea ei disproporționată. Citește tot Horoscop săptămânal Vărsător – 8 – 14 mai 2021.

Horoscop săptămânal Pești – 8 – 14 mai 2021

Zodia Pești. În demersurile lor, alături de familie, cei născuți în zodia Peștilor vor fi susținuți de planeta Venus, care, în ziua de 9 mai, va intra în acest sector pe care îl va traversa până pe 2 iunie. Citește tot Horoscop săptămânal Pești – 8 – 14 mai 2021.

Video:

Uranissima. Previziuni astrale pentru perioada 8 – 14 mai 2021. Banii sau viața

Uranissima. Previziuni astrale pentru perioada 8 – 14 mai 2021. Boli și vindecări astrale

„M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc" | Scandal IMENS după decizia inexplicabilă din sportul românesc!
PARTENERI - GSP.RO
„M-a bătut cu sete pe spate cu o coardă de cauciuc" | Scandal IMENS după decizia inexplicabilă din sportul românesc!
Umilită de colegi la şcoală, o fată de 14 ani şi-a pus inel gastric ca să slăbească. A murit după 2 zile, într-o clinică din Grecia
Observatornews.ro
Umilită de colegi la şcoală, o fată de 14 ani şi-a pus inel gastric ca să slăbească. A murit după 2 zile, într-o clinică din Grecia
Horoscop 23 iunie 2021. Taurii dezleagă enigme vechi și deschid uși care păreau bine ferecate pentru ei
HOROSCOP
Horoscop 23 iunie 2021. Taurii dezleagă enigme vechi și deschid uși care păreau bine ferecate pentru ei
Metoda prin care o reţea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunţuri OLX. Ce a păţit un tânăr din Galaţi
Știrileprotv.ro
Metoda prin care o reţea de escroci a făcut mii de victime pe platforma de anunţuri OLX. Ce a păţit un tânăr din Galaţi
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
Telekomsport
VIDEO | Moment ULUITOR în direct. Vedeta TV n-a realizat că nu poartă lenjerie intimă
(Publicitate) 10 motive pentru care Samsung Neo QLED este televizorul anului 2021
PUBLICITATE
(Publicitate) 10 motive pentru care Samsung Neo QLED este televizorul anului 2021