Găsiți la chioșc prima ediție, care conține o revistă, două timbre, două bancnote, la numai 4,99 lei.

Pe 5 noiembrie, cu a doua ediție, primiți gratuit ALBUMUL PREMIUM

Marți, 29 octombrie, PRIMA EDIȚIE

O radiografie unică a celei mai sângeroase conflagrații din istoria omenirii, reflectată în piese de colecție filatelică, în documente fotografice nevăzute până acum (sau de o tulburătoare emoție) și în liniile gravate ale micilor dreptunghiuri de hârtie care controlează de fapt lumea și o pun în mișcare – bancnotele. 

Veți afla detalii ale celor mai temerare euforii financiare, dar şi ale momentelor de panică monetară, povestea reală a celor patru miliarde contrafăcute și a planului secret al lui Hitler de a sfărâma economia britanică, pașii către „ziua cea mai lungă” ori misterele „războiului ciudat”.  

La fel cum veți descoperi poveștile unui eroism inegalabil şi ale unor suferinţe inimaginabile, sau cum scriu istoria eroii și învingătorii și cum o fac cei învinși. Totul într-un amestec narativ tensionat, îmbrăcând dramele trăite ale unui timp istoric tragic, crud, absurd și curajos, presărat de la un capăt la altul cu iluzii și suferințe, cu orgolii și sacrificii și peste toate, cu credința în triumful rațiunii.

O incursiune captivantă în secretele unui dezastru ce a durat mai mult de 2.000 de zile, a cuprins 61 de state și a ucis 60 milioane de oameni, mai mult de 3% din populația lumii.

O serie de 60 de reviste, timbre, bancnote si albume premium* bogat ilustrate pentru a descoperi Istoria celui de-al Doilea Razboi Mondial, altfel de cum o știm!

*2 albume premium pentru colectionarea timbrelor si bancnotelor

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter
GSP.RO

Acordul secret pe care Kobe Bryant îl avea cu soția sa în cazul unui accident de elicopter

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor
HOROSCOP

Horoscop 29 ianuarie 2020. Gemenii au parte de multă gălăgie în jurul lor