MENIU CAUTĂ

Mădălina Ghenea, atrasă de Scorpioni? • DiCaprio şi Butler sunt născuţi în aceeaşi zodie, la două zile diferenţă. Află ce înseamnă asta!

Distribuie

← Leonardo DiCaprio s-a născut pe 11 noiembrie 1974, în SUA, chiar la Hollywood. Azi împlineşte 38 de ani
”Pe Mădălina o atrag, de la prima vedere, bărbaţii puternici, care emană masculinitate, deşi tot aceştia sunt cei care-i provoacă angoase, îi accentuează nesiguranţa şi o fac să se îndoiască de calităţile proprii. Iubeşte pentru sine, nu pentru celălalt, indiferent cine ar fi bărbatul în cauză, iar asta poate conduce la apariţia unor mecanisme complexe de apărare în faţa unei poveşti de dragoste extrem de intense sau a unei pasiuni nebune. Nativii Scorpion o atrag categoric, dar o pun în situaţii dificile – trebuie să îşi încalce multe dintre regulile personale, pe care le-a pus la punct pentru a se proteja tocmai de astfel de situaţii. Bărbaţi energici, volubili şi spontani, cu un farmec subtil, Scorpionii o pot cuceri iremediabil.
Cei doi actori au însă puţine elemente în comun, care se rezumă la calităţile zodiei de bază. Leonardo DiCaprio caută o relaţie profundă în plan sufletesc, una care să îi inspire atât de multă încredere, încât să vrea să-şi deschidă inima pentru dragoste. Gerard Butler caută atracţia fatală, o iubire subjugantă, care să îi frângă voinţa. Mădălina are mai multe în comun cu Butler decât cu DiCaprio, dar acesta este şi mai dificil de abordat în plan sentimental.
Gerard Butler s-a născut pe 13 noiembrie 1969, în Paisley, Scoţia. Marţi va împlini 43 de ani →
Faptul că i-a întâlnit pe cei doi poate fi o etapă importantă din evoluţia Mădălinei. Scorpionii aduc un întreg cortegiu de experienţe utile oricărei persoane atunci când devin parte din viaţa ei. Aceste experienţe nu sunt însă niciodată comode sau simple. Relaţia cu un Scorpion nu seamănă cu o vacanţă”.

«Este obsedată de perfecţiune»

”Nativă Leu, Mădălina surprinde prin combinaţia dintre încrederea în sine afişată în exterior şi fragilitatea pe care o dezvăluie în mediul intim. Este mereu în căutarea unor noi motive pentru a avea mai multă încredere în sine, pentru a-şi confirma pentru sine că este o femeie puternică şi independentă. Este obsedată de perfecţiune, care o îndeamnă să caute neobosită noi şi noi dovezi ale calităţilor sale”.
fotografii: Hepta

Citește mai multe despre Horoscop pe Libertatea.

Comentarii