MENIU CAUTĂ

Nu rata noua apariţie din colecţia de lux Cărţi romantice a revistei Libertatea pentru femei: «O iubire imposibilă» pentru toţi

Distribuie

La numai câţiva anişori, Rosalinda era o orfană care rătăcea pe străzi, căutând mâncare. Un cuplu fără copii, care o găseşte într- o seară friguroasă, devine familia ei, iar fata creşte şi se transformă într- o tânără încântătoare. Chiar dacă i-au oferit copilei toată dragostea de care avea nevoie, societatea închistată a secolului XIX nu îi consideră pe părinţii adoptivi ai acesteia ca fiind respectabili. Ceea ce nu îl va opri pe Stephen Kenyion, duce de Ashburton, să se îndrăgostească de bobocul de fată, care începuse să înflorească atât de frumos. Şi totuşi, tânărul bărbat are un secret teribil: doctorul îi spusese că nu mai are de trăit decât şase luni.

Trăieşte toată viaţa la maximum

Această veste l-a făcut să-şi părăsească moşia şi să plece într- o călătorie aşa cum şi-a dorit de mult, dar nu a îndrăznit s-o facă. Singur, pe drumurile unei Anglii pe care nu a cunoscut-o până acum din caleaşca sa.
Atunci când şi-a aflat condamnarea la moarte, Stephen a hotărât să trăiască tot ce şi-a refuzat până acum, doar pentru că trebuia să-şi facă ”datoria”.

Comentarii