MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2016 15:48

Poate fi catalogat sexul drept exercițiu fizic? Care este diferența între o partidă de sex și un antrenament la sală

Distribuie

O partidă intensă de sex poate fi resimțită de multe ori ca un antrenament la sală. Cu toate acestea, poate fi luat sexul în considerare când vine vorba despre cele 30 de minute de mișcare recomandate zilnic? Adevărul este că sexul și masturbarea nu sunt doar experiențe plăcute, ci au și beneficii asupra sănătății, precum cele pe care le au exercițiile fizice.

Mai multe studii realizate în anii 60 au arătat că în timpul sexului crește ritmul respirator, ritmul cardiac, dar și tensiunea arterială. Toate aceste lucruri se întâmplă, însă, și în timpul unui antrenament la sala de fitness.

Oamenii de știință au studiat și mai recent acest aspect al vieții noastre, relatează Daiy Mail. Au găsit din nou similitudini între o partidă de sex și un antrenament. Deci, sexul poate fi catalogat drept exercițiu fizic? Da și nu! Depinde de antrenamentul fiecăruia. Dacă cele două activități sunt comparate doar la nivelul schimbărilor psihologice, înseamnă că da. Asta deoarece relațiile intime provoacă o schimbare la nivel psihologic similară cu cea obținută în urma exercițiilor fizice.

 

 

Citește mai multe despre antrenament și exerciții fizice pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii