Consumul de alimente procesate și stresul la care suntem supuși fac ca 80% dintre persoane să fie diagnosticate cu ficat gras și ficat stresat. Ficatul este unul dintre cele mai mari organe din corpul uman. Acesta ajută la eliminarea deșeurilor din organism și procesează diferiți nutrienți și medicamente. O curățare a ficatului ajută la eliminarea toxinelor acumulate în special în perioade cum sunt sărbătorile de iarnă sau Paștele, când consumul de alimente “grele”, dar și de alcool este mare.

O cură cu ceaiuri din plante este soluția ideală pentru a regla funcția ficatului, “obosit” după activitatea intensă la care a fost supus în perioada sărbătorilor. Aceste ceaiuri curăță sângele și ajută la detoxifierea ficatului, care este ca un filtru pentru organism.

Când e necesară detoxifierea ficatului

Va simțiți adesea obosiți fără vreun motiv special? Balonarea va creează disconfort sau simțiți că acumulați grăsime în jurul taliei? Ori digestia este îngreunată și traversați episoade cu transpirație abundență? Toate acestea sunt efecte ale unui ficat gras. Persoanele care consumă alimente grase, mezeluri procesate, beau regulat alcool, dar și persoanele care au acumulat grăsime în zona abdominală, care nu fac mișcare și care sunt afectate în mod frecvent de stres au șanse foarte mari să sufere de ficat gras.

Ficatul acționează ca un filtru, iar ca toate filtrele are și el nevoie de curățare o dată pe an! BENEFICIILE DETOXIFIERII FICATULUI sunt multiple. 

Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
Recomandări
Trei experți în achiziții publice au refuzat să semneze anularea licitației de 600 de milioane de euro, în ciuda intervenției personale a lui Arafat
 

În primul rând, favorizează și reglează digestia. Nu veți mai fi constipați, iar organismul va funcționa ceas după fiecare masă. De asemenea, prin detoxifiere sunt eliminate substanțele toxice din corp, starea generală a organismului fiind sensibil îmbunătățită. Detoxifierea elimină balonarea și totodată reduce dimensiunile taliei. În urma detoxifierii vă veți simți mai plin de energie, iar analizele vă vor arăta un sistem imunitar mai puternic și un nivel al colesterolului echilibrat.

Marin Giurea, specialist în studiul plantelor, cu rezultate excepționale în ceea ce privește tratarea unor boli grave precum psoriazisul, lupusul sau vitiligo, a creat special pentru dumneavoastră un ceai menit să curețe organismul și să îi redea funcționarea optimă.

“Așa cum v-am promis înainte de sărbători, la solicitarea multor persoane am făcut un efort și v-am pregătit o rețetă cu ceaiuri pentru detoxifierea organismului, cu accent pe ficat. Aceste ceaiuri curăță în paralel și pancreasul și rinichii”, anunță Marin Giurea.

Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus
Recomandări
Cum arată dușmanul: Cercetătorii britanici au creat modele precise 3D ale noului coronavirus
 

Cura cu ceaiuri AMEC realizate de Marin Giurea durează șase luni și este împărțită în două etape: timp de trei luni se consumă zilnic infuzii cu acest amestec de plante detoxifiant, apoi se face o pauză de două săptămâni, după care cura se reia pentru alte trei luni. Cura de detoxifiere vizează în special perioadele de după sărbătorile de iarnă și de Paște tocmai pentru că atunci consumul de alimente care se digeră greu și care pun ficatul în dificultate este mare. În schimb, vara și toamna, oamenii tind să mănânce alimente mai ușoare, mai sănătoase, având o dietă bazată în special pe fructe și legume.

“A curăța vasele de sânge trebuie să fie principala grijă a oricărei persoane. Dacă sângele circulă corect către organele interne și nu este obturat de colesterol, atunci șansele să fim sănătoși cresc cu 90%”, este de părere specialistul Marin Giurea.

Puteți comanda ceaiul detoxifiant atât online, pe site-ul www.ceaiuridinplante.ro, cât și telefonic, la numărul 0799690633. O pungă de ceai, care conține cantitatea suficientă pentru o lună, costă 80 de lei. Comenzile beneficiază de transport gratuit, iar plata se face ramburs la curier.

Marin Giurea atrage atenția asupra faptului că stocul de ceaiuri este limitat pentru 100 de persoane, întrucât sezonul plantelor din care este preparat a trecut deja.

Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
GSP.RO
Poza nevăzută până acum de public: „Ponta, Dragnea, Gino, Hagi și ghidul neoficial al influențelor politice oculte din Liga 1”
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși
HOROSCOP
Horoscop 29 mai 2020. Săgetătorii sunt acum mai înțelepți și poate mai curajoși