Mergi direct la conținut »
VIDEO / Trips&Tricks vă așteaptă cu Insula Marilor Zei și turismul rural românesc
Cultură și Vacanțe Libertatea > Lifestyle > Cultură și Vacanțe

VIDEO / Trips&Tricks vă așteaptă cu Insula Marilor Zei și turismul rural românesc

În episodul de astăzi al emisiunii Trips&Tricks explorăm una dintre cele mai sălbatice insule grecești, Samothraki, supranumită și insula Marilor Zei. Aceasta, deși este destul de aproape de civilizația, adică vecină cu insula Thassos, nu este atât de vizitată de turiști având plaje sălbatice de o frumusețe rară.

De Paul Barbu,

Apoi, alături de invitații emisunii, Maria Stoian, președintele ANTREC, și Traian Bădulescu, consultant în turism, încercăm să ne strecurăm pe cea mai ingustă stradă din Europa, care se află chiar în România, la Brașov. Se numește Strada Sforii, nu are decât 123 cm lățime si 80 m lungime.

Vorbim și despre turismul rural și cel cu tradiție cu invitații noștri, despre zonele din România unde tradițiile încă nu au murit, zone în care turiștii vin să admire frumusețea României de altă dată.

Pe final, tragem o fugă scurtă la una dintre cele mai ciudate cafenele din lume, Cafe 239-20, din Coreea de Sud, care pare desprinsă din lumea benzilor desenate. Este ceva cu totul aparte, așa că stați alături de noi până la final.

Close
Închide
  Close