MENIU CAUTĂ

Tunsorile anului 2017. Hairstylist-ul Adrian Perjovschi îți arată care sunt trendurile în materie de coafuri

Distribuie

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi, specialist în transformări radicale de look, dezvăluie care sunt tunsorile care se poartă în 2017: pixie, long bob şi long layers. Iată tunsorile anului 2017:

”Tunsorile care se poartă anul acesta sunt tunsorile pe scurt, pixie, texturizate, pentru care putem găsi mai multe variante, cu breton mai lung sau mai scurt, iar tunsoarea ne permite styling-uri diferite. Se poartă long bob-ul care poate fi pe drept sau texturizat şi la care putem adaugă diferite feluri de breton. Iar părul foarte lung se poartă ori pe drept, ori în scări abrupte”, declara Adrian Perjovschi (foto).

stilist

Hairstylist-ul explică care sunt criteriile în funcţie de care pot fi alese tunsorile pentru a atrage toate privirile: ”Tunsoarea care ţi se potriveşte cel mai bine trebuie aleasă în funcţie de fizionomie, prin tunsoare poţi armoniza anumite trăsături ale fetei şi astfel croieşti formă cea mai potrivită. Tunsoarea poate fi aleasă şi în funcţie de personalitate, poţi alege o tunsoare mai îndrăzneaţă sau mai clasică. Printr-o tunsoare cool şi avangardistă poţi ieşi foarte mult în evidenţă şi în acelaşi timp poţi „întineri”. De aceea este cel mai bine să te laşi pe mâna unui specialist, pentru a-ţi propune tunsoarea cea mai potrivită şi pentru a ascultă argumentele.”

Adrian Perjovschi adaugă faptul că se poartă părul sănătos, strălucitor şi nu foarte coafat: ”Se evita coafatul exagerat tocmai pentru a evidenţia cât mai mult tunsoarea. Trendurile deja prind foarte bine şi deja observăm cum din ce în ce mai multe femei adopta părul scurt, acesta fiind foarte cool, chic şi feminin.”, mai spune hairstylist-ul.

Citește mai multe despre coafuri pe Libertatea.

Comentarii