Între 30 iunie și 2 iulie dimineața, dialoguri care se nasc firesc, comunicare plăcută, utilă sau chiar exemplară, dacă unii dintre nativi se exprimă într-un cadru organizat, în ședințe și întruniri publice. Posibile deplasări de scurtă durată dar și posibile fracturi în relațiile cu instituțiile „la distanță”, aflate dincolo de granițele țării de la care Berbecii așteaptă un răspuns.

Pe 2 iulie, Marte va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 18 august, și care va accentua nevoia Berbecilor de aventură, de plăceri trăite intens (mai ales în ipostaza sportului de agrement, ca procedură medicală sau ca activitate profesionistă). Chef de viață, dorința de a găsi satisfacții la tot pasul. Dialoguri pe teme afective care se vor relua în prima parte a lunii august.

Perioada cuprinsă între 2 iulie, după ora 04:24′, şi 4 iulie dimineaţa, va sta sub semnul major al Lunii Noi în Ra, care va avea loc în ziua de 2 iulie, şi care va sublinia deficiențele dar şi chestiunile urgente refăcând lista urgențelor personale. Această ipostază astrală va fi preluată și dezvoltată de planeta Venus care, pe 3 iulie, va intra în zodia Racului, semn în care va rămâne până pe 28 iulie, colorând cu o nuanţă maternă sau feminină evenimentele care vor avea aloc în acest răstimp.

Între 4 iulie, după ora 06:20′ și 5 iulie intensitate emoțională, senzuală și sexuală. Orgoliile masculine vor funcționa la cote mari, foarte mari, modificându-le felul de a fi, a simți și acționa într-un chip pătimaș. Dacă, pentru bărbați, aceste ipostaze pot avea accente dramatice justificate de intensitatea trăirilor, pe femei ele le pot împinge spre gesturi şi şi iniţiative subiective, egoiste sau deloc elegante.

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO
GSP.RO

Cine este iubita lui Gabi Balint. Neașteptat cu ce se ocupă Luciana Pop la Bistrița! GALERIE FOTO

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION
HOROSCOP

Horoscop 22 septembrie 2019. Zi NEAGRĂ pentru mai multe zodii! Cine are parte numai de GHINION