Mergi direct la conținut »
Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima
Horoscop Libertatea > Lifestyle > Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Horoscop Urania | Previziuni astrale zodia Rac pentru perioada 11-17 mai 2019 | Video Uranissima

Între 11 și 12 mai după-amiaza, unele persoane pot lua decizii din orgoliu, din mândrie sau din vanitate, cu privire la cuantumul salariului sau la onorariul pretins pentru a fi corespunzător valorii lor profesionale. Între 12 mai, după ora 19.22, și seara zilei de 14 mai, nativii nu vor fi dispuși să-și piardă timpul cu discuții gratuite, iar în cazul schimburilor de idei și opinii, necesare desfășurării activităților publice sau profesionale, Fecioarele vor fi atente, supravegheate și responsabile pentru fiecare cuvânt rostit din grijă pentru imaginea lor, dar și din respect față de orizontul de așteptare al celor care îi receptează.

Posibile deplasări cu scop precis, efectuate cu intenția de a “pune lucrurile în ordine”. Între 14 mai, după ora 21.51, și începutul zilei de 17 mai, stare de spirit afectată de considerente personale, familiale, casnice, parteneriale, procesuale, socio-profesionale sau de imagine.

Pe 15 mai, planeta Venus va intra în zodia Taurului și le va oferi celor născuți în zodia Racului posibilitatea să primească, în următoarele trei săptămâni, ajutorul prietenilor pe multiple planuri. Pe 16 mai, Marte va intra în zodia Racului. Astrologii nu consideră acest tranzit unul favorabil dezvoltării în plan personal, pentru că slăbește voința, instalează entuziasmul și înflăcărarea pentru a împinge apoi nativul spre delăsare și dezinteres, accentuând, până la aroganță, mândria și permițând nedreptățile.

Tranzitul, care va dura până pe 2 iulie a.c., este însă unul special, pentru că este vorba de prima opoziție Marte/Saturn, pe direcția Rac/Capricorn, după treizeci de ani (ultima a avut loc între 29 aprilie 1989 – 16 iunie 1989); ea va pune punct multor aspecte de viață personală și partenerială declanșate în acea perioadă sau complicate paisprezece ani mai târziu. Din 17 mai, după ora 0.26, amărăciune sau dezamăgire la locul de muncă.

Close
Închide
  Close