Mergi direct la conținut »
Vacanță în Sunny Beach, cea mai vibrantă stațiune bulgărească (PUBLICITATE)

Vizitată de către turiștii români din mai și până în septembrie, Sunny Beach este cea mai mare stațiune de litoral a Bulgariei, cunoscută pentru numărul mare de evenimente culturale pe care le găzduiește pe toată durata sezonului estival.

Plănuiești o escapadă pe litoralul bulgăresc? Europa Travel îți propune un sejur cu all inclusive în Sunny Beach la tarife accesibile începând cu 40 euro/persoană/noapte.

Locația preferată a sportivilor

Plaja sa, una dintre cele mai bune de la Marea Neagră, se întinde pe 8 km lungime și este scăldată de ape de un verde-smarald, clare și pline de bogății subacvatice. Din acest motiv, pe timpul verii Sunny Beach devine un adevărat magnet pentru pasionații sporturilor nautice, precum snorkeling, parasailing sau windsurfing. O alternativă la aceste sporturi sunt drumețiile în parcul natural care adăpostește peste 16 specii de plante rare, datul cu placa pe dunele de nisip sau tenisul pe plajă.

Sunny Beach – nucleul distracțiilor

Pe timpul nopții, Sunny Beach vibrează de voie bună, fiind renumită pentru atmosfera animată, numărul mare de cluburi, dar și pentru festivalurile de muzică. Distracția este asigurată și pe timp de zi în popularul Action Aquapark, aflat în zona de nord a stațiunii într-o oază de vegetație luxuriantă. Parcul include 30 de atracții dispuse în funcție de vârstă, zeci de tobogane și slide-uri de mare viteză, o pâlnie Kamikaze și un Hydrohute, plus o piscină cu valuri și un râu leneș.

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!
Recomandări

O directoare cu diplomă falsă de ASE lucrează de peste 10 ani la spitalele Primăriei Capitalei!

Excursii în împrejurimi

Pentru că se află foarte aproape de Varna, Sunny Beach este un excelent punct de plecare în excursii spre Mănăstirea Aladja – una dintre bisericile din piatră de la malul mării,  la Termele Romane – un sit arheologic deosebit de important sau la Palatul Euxinograd – reședința de vară a regilor bulgari. În plus, nu poți rata explorarea orașului Nessebar, vechi de 3000 de ani, ce face parte din patrimoniul mondial UNESCO de mai bine de 30 de ani.

De Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Sejur individual Sunny Beach

Hotel Iberostar Sunny Beach 4* – tarife de la 40 euro/persoana/noapte, cazare cu all inclusive, transport individual. Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407

Close
Închide
  Close