29 Ian. 2016 10:48 Miruna Darcovici

Oana Roman a slăbit mult. Care este secretul

Distribuie

Oana Roman a scăpat de câteva kilograme în ultima vreme, iar cei care au văzut-o au remarcat acest lucru. Vedeta spune, însă, că nu a urmat vreo dietă, ci pur și simplu are o viață agitată, iar acest lucru a făcut-o să slăbească, fără să-și dea seama.


”Nu am făcut nimic special, doar că viața mea este atât de agitată… Nu am o rețetă, nu am o dietă anume, pur și simplu am fost mai agitată”, a declarat Oana Roman, la Antena Stars.

În tumultul problemelor care o macină în ultima vreme, micuța Isabela îi înseninează fiecare zi și o face să uite de toate atunci când ajunge acasă. Vedeta spune că fetița este deja o domnișoară. ”Isabela este foarte bine. A crescut, gata. Nu mai are nici o urmă de bebeluș. Începe să fie o domnișoară. Toată ziua dansează, râde, face coregrafii. Este un copil absolut minunat și îi mulțumesc lui Dumnezeu. Am deschis și o afacere la Pitești, de care ne ocupăm îndeaproape”, a mai declarat Oana.

Oana Roman este fiica fostului premier al României, Petre Roman, și a Mioarei Roman. În prezent, este moderatoare de televiziune. În plan personal, vedeta este căsătorită cu Marius Elisei, împreună cu care are o fiică extrem de drăgălașă, Maria Isabela.

Comentarii