MENIU CAUTĂ
09 Ian. 2019 10:43

Frumoasă ca o păpușă! Margot Robbie, în rolul lui Barbie: „Sunt foarte onorată”

Distribuie

Actriţa australiană Margot Robbie va interpreta rolul celebrei păpuşi Barbie, în primul film cu actori reali dedicat celebrei jucării. Până acum, au fost realizate 30 de filme de animație, dar niciunul nu a rulat și pe marile ecrane.

Lungmetrajul va fi supervizat de Mattel Film, noua entitate a gigantului american al jucăriilor, şi va fi coprodus de LuckyChap Entertainment, compania de producţie a lui Margot Robbie, au anunţat într-un comunicat chiar producătorul de jucării Mattel şi studioul Warner Bros., citate de news.sky.com.

Barbie Millicent Roberts - pe numele său complet- a revoluționat atunci lumea jucăriilor

Barbie Millicent Roberts – pe numele său complet- a revoluționat atunci lumea jucăriilor

„Sunt foarte onorată să primesc acest rol şi să produc un film, care, cred, va avea un impact extrem de pozitiv asupra copiilor şi asupra publicului din întreaga lume”, a declarat, bucurosă, actriţa.

În vârstă de 28 de ani, Margot Robbie a jucat, până acum, în 20 de filme, printre care „Mary Queen of Scots (2018), „Suicide Squad” (2016) sau „I, Tonya” (2017), care i-a adus și o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă, în 2018.

Această decizie vine la 60 de ani după „nașterea ” lui Barbie, o marcă a companiei americane de jucării Mattel, lansată în martie 1959, de către americanca Ruth Handler, în Wisconsin.

„Pe parcursul celor 60 de ani de ani de viaţă, Barbie i-a inspirat pe copii să se imagineze în roluri ambiţioase, cum ar fi cel de prinţesă sau de preşedinte”, a comentat Margot Robbie.

Păpușa, Barbie Millicent Roberts – pe numele său complet, care a revoluționat atunci lumea jucăriilor, avea o garderobă și un stil propriu de viață.

În total, peste un miliard de Barbie au fost vândute, în 140 de țări, de la prezentarea păpuşii la Târgul de jucării din New York, pe 9 martie 1959.

Anul trecut, vânzările au crescut cu 15%, în primele nouă luni, totalizând aproape 700 de milioane de dolari (698 milioane de dolari).

Margot Robbie va juca rolul păpuşii Barbie. Margot Robbie și o păpușă Barbie

Margot Robbie va juca rolul păpuşii Barbie

FOTO – EPA & Hepta


Citește și… VIDEO: Familia care de 45 de ani își caută copilul pierdut. „Mi-am cântărit merele. Când m-am întors, nu mai era”, își amintește mama lui Țiți


 

Loading...
Comentarii