MENIU CAUTĂ
24 Apr. 2018 13:01

Averea Ionelei Prodan rămâne unei singure persoane. „Au umblat pe la notariate. I-a cedat tot”

Distribuie

Ionela Prodan a adunat o avere fabuloasă de-a lungul vieții. Aceasta va rămâne pe mâna unei singure persoane.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan, care s-a stins din viață în data de 16 aprilie, a adunat o avere în euro impresionantă de-a lungul anilor.

După moartea acesteia, moștenitoare au rămas cele două fiice ale sale, Anamaria și Anca, din mariajul pe care artista l-a avut cu Traian Tănase.

Potrivit viva.ro, averea Ionelei Prodan, care a fost înmormântată în data de 19 aprilie, va rămâne pe mâna Anamariei Prodan, sora sa decizând să-i cedeze partea sa.

 „Anca, sora Anei, a plecat spre America azi de dimineață. În toate aceste zile, cele două surori au umblat pe la notariate, iar Anca i-a cedat Anamariei toată averea lăsată moștenire de Ionela Prodan. A spus că e sora mai mare și că ea știe cel mai bine ce trebuie să facă. La ei în familie nu se pune problema de certuri, scandaluri, neînțelegeri.

Nu a fost niciodată vorba despre așa ceva, scandaluri între frați pe avere sau pe alte subiecte. Ana umblă, acum pe la toate primăriile de sector, ca să rezvolve cu actele. Ionela Prodan a lăsat moștenire mai multe case, terenuri, locuri de veci, bani din drepturile de autor. E vorba despre câteva milioane de euro', a declarat o sursă din anturajul Anamariei Prodan Reghecampf pentru surs mai sus-menționată.

Se pare că Anamaria Prodan intenționează să se mute în America după dispariția mamei sale.

'Acum, Ana nu e hotărâtă ce să facă, mai cu seamă că cea mai mare parte a vieții ei se desfășoară în America. Fetele ei studiază acolo, băiatul cel mic joaă fotbal, deci viitorul lui va fi în străinătate, baiatul lui Reghe locuiește în Germania.

Ana vine aici ocazional, cel mai probabil că multe dintre proprietăți vor fi vândute, ulterior. Acum, oricum, este pera devreme să stabilească asta. În ultimii ani, Anamaria a stat mai mult în Românai special pentru a petrece timp cu mama ei, care a refuzat să trăiască în alte parte. Acum, însă, că Ionela nu mai este, cu siguranță că se va muta în America definitiv și că va veni în România doar ocazional, când va mai avea aici treburi importante', a declarat aceeași sursă.


Citește și: VIDEO | Robert, 'stewardesa cu barbă', și viața lui la înalțime. 'Nu e deloc o meserie ușoară, întâlnești tot felul de oameni'


 

Loading...
Comentarii