MENIU CAUTĂ
04 Feb. 2018 15:58

Cabral, declarație neașteptată despre nevastă. „Păcat că n-are gusturi la bărbat”

Distribuie

Cabral, care este cunoscut pentru ironiile sale, a comentat în stilul său caracteristic despre soția sa.

Cabral, care a fost părăsit de tatăl său biologic când era doar un copil, este unul dintre cei mai simpatici prezentatori de televiziune de la noi.

Cabral este căsătorit cu Andreea Ibacka, cea care este cea de-a doua sa parteneră de viață. El a mai fost însurat o dată, cu Luana Ibacka, împreună cu care are o fată, Inoke.

Prezentatorul de televiziune a făcut publică o fotografie în care apare alături de soția sa, Andreea, în timpul unei vacanțe în afara granițelor țării. În imagine, blonda a fost surprinsă uitându-se cu mare drag la partenerul ei de viață. cabral a comentat în stilul său caracteristic ceea ce se vede în fotografie.

„Fata asta, Andreea Ibacka, e chiar mișto… da’ păcat că n-are gusturi la bărbat. Păi uită-te și tu, ăsta e bărbat să te uiți la el cum se uită ea?!”, a spus el.

Mai apoi, Cabral a mai publicat o imagine în care apare doar soția sa, pe care o ironizează, evident cu drag: „Mă rog, nu că ar fi vreo frumoasă…”.


Citește și: VIDEO / Institutul de Fizică Atomică din Măgurele are o cameră fără niciun microb: Aici este locul cel mai curat din România


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii