17 Ian. 2018 17:14

Cum arată tatăl lui Cabral. A fost părăsit de acesta la numai câteva luni după naștere | FOTO

Distribuie

Tatăl lui Cabral este doctor și este foarte cunoscut în Congo, țara în care locuiește.

Cabral, care are o fiică pe nume Inoke, a fost părăsit de tatăl său, Alexander Ibacka-Dzabana, la numai câteva luni de la naștere.

Cabral a rămas în grija mamei sale, care era extraordinar de frumoasă în tinerețe.

Alexander Ibacka-Dzabana este doctor în Congo și este foarte cunoscut ca fiind un puternic susținător al drepturilor omului.

Prezentatorul de televiziune povestea pe blogul personal despre cum l-a cunoscut pe Alexandre Ibacka, cel al cărui nume îl poartă.

 Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar'.

Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea', se mai confesa Cabral, care ulterior a îmbunătățit relația cu tatăl său biologic.


Citește și: VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu 'trenul fantomă' din București, între Gara de Nord și Gara de Est


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Marin va suferi luna viitoare o intervenție chirurgicală
Loading...
Comentarii