28 Ian. 2016 21:10

Ce spune Iuliana Luciu despre relația cu milionarul Ioan Neculaie și despre mașina pe care a primit-o! ”Nu m-am prostituat”

Distribuie

După ce a dezvăluit recent că un fost iubit are și acum să-i dea o datorie de 10.000 de euro, Iuliana Luciu s-a decis să vorbească despre zvonurile apărute în ultimele zile.

Iuliana Luciu nu pare deloc încântată de faptul că a fost făcută publică o presupusă idilă a sa cu milionarul cercetat în dosarul prostituatelor de lux, Ioan Neculaie. Asistenta tv nu a negat însă și nici nu a confirmat cele apărute, dar a ținut să precizeze că nu s-a postituat și nici nu a umblat cu bărbați însurați.

 

iuliana_luciu_03.jpg

”Când un om alege să nu vorbească despre anumite aspecte ale vieții lui, nu înseamnă că se ascunde, ci că pur şi simplu are tot dreptul din lume la intimitate. A fi persoană publică nu înseamnă să laşi pe toată lumea să-ți cotrobăie prin viață. Nu am pe conştiință lucruri imorale- nu m-am prostituat, nu am umblat cu bărbați însurați şi mi-am construit relațiile pe dragoste.

07_ioan-niculae-01_tifetz.jpg
Muncesc de la 18 ani și am avut zile mai bune şi zile mai rele. Dacă vreți să ştiți dacă sunt sau nu cu X persoană e strict problema voastră, nu mă puteți obliga să vorbesc despre asta dacă eu nu vreau! În schimb, dacă „surse din anturajul meu” afirmă ca umblu cu o mașină de 70 000 de euro, facând referiri mai mult sau mai puțin jignitoare cu privire la salariului meu, țin să informez „sursele” că ma folosesc de o mașină veche de 6 ani, care valorează maxim 12 000 de euro”, a scris sora Nicoletei Luciu.

Comentarii
← Inchide