Culisele unui pictorial incendiar! Ioana Ginghină a avut 47 kg o singură zi din viață și atunci a arătat tot

30 ianuarie 2016 23:30 De: ,

Înainte să devină soția lui Alexandru Papadopol, actrița a făcut furori într-un pictorial incendiar, realizat pentru o revistă dedicată bărbaților. Ioana Ginghină a arătat perfect și puțină lume știe că bruneta a avut greutatea de 47 kg doar în acea zi.

Trupul perfect al brunetei a fost admirat și comentat la acea vreme de reprezentanții sexului tare. Ca să arate bine, bruneta a făcut adevărate sacrificii.

Prezentă la un eveniment monden, Ioana ne-a mărturisit că vrea să mai slăbeasă

Prezentă la un eveniment monden, Ioana ne-a mărturisit că vrea să mai slăbeasă

“Am avut 47 de kg, dar am avut numai o zi sau două cât am pozat. A fost o greutate extrem de falsă, pentru că pur și simplu am făcut foamea ca să fac pozele alea”, a declarat, pentru Libertatea, Ioana Ginghină.

Având în vedere că ședința foto a avut loc în Grecia, actrița s-a lăsat pradă tentațiilor culinare, care au pândit-o la tot pasul. “Grecii sunt fani femei frumoase, nu că aș fi eu frumoasă, dar eram dezbrăcată, pozam pe undeva pe la o tavernă, cu marea, totul gratis, mâncare, și nu aveam cum să mă abțin”, a recunoscut ea.

S-a apucat de sală

Dacă în trecut, înfometarea o ajuta să slăbească rapid, acum rețeta nu mai funcționează. Dietele dădeau și ele roade, pentru că era angrenată în telenovele și era motivată să dea bine pe micul ecran. Recent, Ioana s-a apucat de sală pentru a scăpa de kilogramele în plus, obiectivul propus fiind 53 -55 kg.

“Era altă vârstă, trebuie să recunosc și asta, pe lângă filmările care mă mai țineau așa, era alt metabolism. Atunci dacă făceam foamea o zi, slăbeam un kg, acum dacă fac foamea, nu slăbesc deloc sau poate mă și îngraș, pentru că beau mai multă apă. E altă vârstă, nu mai e același lucru. Trebuie să găsesc în mine o voință de a mă disciplina pe viață. Am început să mă duc la sală. Nu am mai alergat de vreo lună și ceva, au fost și sărbătorile, am mâncat mult”, a precizat ea.

FOTO: Gabriel Pătruț

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro