Dovada că soţul o iubeşte mai mult ca niciodată! Cum a fost răsfăţată Nicoleta Luciu de Mărţişor!

01 martie 2016 17:52

Deşi s-a speculat că nu ar avea o căsnicie prea fericită, se pare că lucrurile stau mai bine ca niciodată în viaţa Nicoletei Luciu. Veteda este fericită alături de soţul ei, iar surpriza pregătită de 1 Martie a impresionat-o până la lacrimi.

Nicoleta Luciu este o răsfățată a lui Zsolt Csergo, care îi face surprize în fiecare zi, iar bruneta nu își mai încape în piele de fericire.

Luciu int

”Începe în avans cu o săptămână și soțul meu mi-a trimis în fiecare zi câte un ghiveci cu orhidee. Acum am șapte”, a spus Nicoleta .

Şi copiii vedetei au fost învăţaţi să dăruiască mărţişoare de 1 Martie şi i-au făcut mamei lor o surpriză zilele trecute. Nicoleta Luciu este o mămică împlinită şi se declară şi o soţie fericită. Frumoasa brunetă este căsătorită cu omul de afaceri Zsolt Csergo. După ce timp de nouă ani cei doi au avut o relaţie mai mult la distanţă, soţul ei fiind foarte ocupat la Miercurea Ciuc, bruneta a decis să se mute împreună cu acesta şi cei patru copii. Deşi soţul brunetei a fost surprins în compania altei femeie, pe un iaht, Nicoleta Luciu şi Zsolt, nu au ajuns la divorţ.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro