EXCLUSIV/ 8 nunți și nici un divorț! Prodanca și Reghe se pregătesc din nou să meargă la altar

06 februarie 2016 12:46

Dacă până acum, în coștiința populară, Bahmu și Prigoană erau campioni la nunți și, evident, la divorțuri, este pentru că nimeni nu a numărat de câte ori au ajuns la altar Prodanca și Reghe.

În 2008, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au căsătorit în Nevada, în stil american și și-au întemeiat o familie. Una funcțională în care pasiune și iubirea par să reziste. Cantonamentele lui și perioadele petecute de ea în SUA, unde copiii studiază au cultivat mai degrabă dorul și nu monotonia. Dar, mai au un secret. Ana de an, Reghe și Prodanca se căsătoresc din nou. Tehnic, este doar o reînnoire a jurămintelor, dar parctic, este o ceremonie în toată regula, la fel ca aceea care i-a unit în 2008, și locul defășurării rămâne o capelă din Las Vegas. Anul acesta, cei doi se pregătesc pentru a opta nuntă și spunem nuntă pentru că ceremonia este invariabil urmată de o petrecere cu fast, iar pregătirile prealabile sunt pe măsură.

Deși a devenit o tradiție pentru soții Reghecampf, lipsa timpului ar putea să o afecteze în anii următori.

”Cred că o să începem să organizam acest eveniment o dată la doi ani. Avem multe pe cap și nici anul ăsta nu am apucat să pregătesc nimic. Nunta va fi în vară, dar trebuie să mă ocup de detalii”, ne-a mărturisit Prodanca.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro