MENIU CAUTĂ
07 Mar. 2016 23:30 , de Denisa Macovei

EXCLUSIV/ L-a mințit că nu e tatăl fiului ei! Motivul pentru care fostul logodnic al Andreei Mantea nu vrea să-și vadă copilul

Distribuie

În urmă cu doi ani, Andreea Mantea declara că este extrem de îndrăgostită și că va face pasul cel mare alături de lupătorul Cristi Mitrea. Cei doi s-au despărțit în perioada când prezentatoarea TV era însărcinată, iar de când micuțul David s-a născut, Mitrea nu l-a văzut decât în fotografiile din ziare. Sportivul susține că are un motiv întemeiat.

Andreea_mantea-galben.jpg

Cu toate că pe timpul sarcinii Andreea Mantea părea că este dispusă să facă orice sacrificiu și compromisuri pentru ca ea și Cristi Mitrea să formeze o familie fericită pentru fiul lor, între timp, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar nimeni nu a înțeles de ce. Atât prietenii brunetei, dar și ai sportivului i-au reproșat acestuia că atitudinea lui nu este una corectă și că micuțul nu are nici cea mai mică vină pentru neînțelegerile dintre ei. În replică, Mitrea le-a motivat apropiaților că fosta logodnică l-a asigurat că David nu este copilul lui, iar el a luat-o ca atare. Mai mult, ar fi menționat că el nu i-a specificat Andreei că își dorește un urmaș, ci că a fost pus în fața faptului împlinit. Conform spuselor sale, Mitrea consideră că un copil trebuie programat, după ce părinții și-au făcut planuri împreună, după o perioadă de relație, nu așa pe repede înainte.

 

CITEŞTE ŞI: ECLIPSA SOLARĂ de mâine – efectele asupra oamenilor

 

mantea cu david

Nu vrea să depindă de el

Deși Andreea a afirmat mereu că David este fructul iubirii dintre ea și Cristian Mitrea, se pare că există un alt adevăr la mijloc. Din dorința de a nu depinde din punct de vedere legal de tatăl fiului ei, mai precis, nefiind căsătoriți, ar fi avut nevoie mereu de procură sau alte acte pentru a putea pleca cu fiul ei în vacanțe în afara țării, Andreea nu l-a lăsat pe luptător să-și recunoască fiul în acte. Andreea a luat această măsură după ce, în ultimul trimestru de sarcină, fostul iubit nu s-a interesat câtuși de puțin de soarta ei și a bebelușului, iar când s-a născut, nici măcar nu s-a obosit să vină la spital să-i vadă. Se pare că pentru Mitrea a fost o mare ușurare căci, acum, la aproape un an de la nașterea lui David, nici măcar nu a vrut să se asigure dacă este sau nu fiul lui. În schimb, bruneta, care nu i-a interzis sportivului să vină să-l vadă pe micuț, a trăit oarecum cu teama că acesta va face un test ADN, în urma căruia ar fi fost obligată să-l lase să-și recunoască oficial fiul și să împartă custodia.

mantea123.jpg

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 14 decembrie 2018
Loading...
Comentarii