EXCLUSIV/ Helmuth Duckadam vorbește în premieră despre boala cumplită a nurorii, care a umbrit fericirea familiei: “Sperăm că operația este reușită!”

16 februarie 2016 23:30 De: ,

Familia lui Helmuth Duckadam a trecut prin momente cumplite de când nora acestuia a primit un diagnostic terifiant. După confirmarea cancerului infiltrativ şi galopant la nivelul endocolului au urmat o serie de investigații, femeia suferind recent o intervenție chirurgicală.

Vestea bolii a căzut ca un trăsnet asupra rudelor, care au aflat că tânără în vârstă de 34 de ani și mama a trei copii se luptă cu o boală perfidă. Coșmarul a început din momentul în care rezultatul unei analize făcută de nora lui Duckadam a semnalat o suspiciune de cancer. Deși femeia a sperat până în ultima clipă să fie vorba de o eroare medicală, repetarea investigației la o altă clinică a indicat aceeași concluzie. Așa că a început o mobilizare rapidă, tratamente, controale, investigații la Arad – orașul în care locuiește, la Cluj Napoca, situația fiind tranșată în Capitală.

nora duckadam

La indicațiile medicului, tânăra a suferit o intervenție chirurgicală. Toți membrii familiei speră ca Diana Maria să fi scăpat de problemele de sănătate, iar medicamentația prescrisă să aibă efectul scontat. Optimist este și socrul ei, Helmuth Duckadam, care îi este alături și care își dorește ca necazurile care s-au abătut asupra femeii să înceteze. Diana Maria este căsătorită cu fiul lui, Robert, și sunt părinții a trei copii minori: un băiat și două fetițe.

Problemele astea de sănătate ale ei sunt de mai mult timp, nora mea a făcut o operație în București. Noi, cu toții sperăm că operația este reușită și acum face un tratament după intervenția chirurgicală suferită”, a declarat, pentru Libertatea, Helmuth Duckadam.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro