Liviu Vârciu despre presupusa relație cu Diana Munteanu: ”Mi-a plăcut. Dar atât”

04 februarie 2016 08:54

Liviu Vârciu spune despre el că este un cuceritor, dar cu toate acestea norocul în dragoste l-a cam părăsit. Asta admițând că l-a avut vreodată. Comentând zvonurile potrivit cărora ar avea o relație cu Diana Munteanu, artistul a recunoscut că o place, dar nu a fost nimic între ei.

Liviu Vârciu susține că își dorește foarte mult o familie numeroasă, o soție iubitoare și mulți copii, dar până acum nu a fost să fie. Iar zvonurile legate de diferite frumoase din showbiz-ul autohton cu care a colaborat în ultima perioadă, spune el, nu sunt decât niște zvonuri.

„Aş fi ipocrit să spun că nu mă consider un cuceritor, dar mi-aş dori ca lumea cu care intru în contact să mă placă aşa cum sunt eu, fără ascunzişuri şi mişmaşuri… Alina Eremia mi-a fost şi îmi este în continuare dragă, e ca o soră pentru mine şi o iubesc foarte tare. Mi-a plăcut şi Diana Munteanu foarte mult, dar n-am avut nicio legătură cu ea. Suntem foarte buni prieteni şi, cine ştie, poate la un moment dat o să se împiedice, iar eu o s-o ajut să se ridice (râde). Are ghinion în dragoste…

Anul trecut am fost în Maramureş cu nea Marin. Am mers din poartă în poartă şi am dat probă de lucru… Leyla este o fată pe care am cunoscut-o atunci, în Maramureş. Face parte dintr-o gaşcă de oameni foarte mişto şi amabili alături de care am petrecut Sărbătorile. Dar atât. Când mă duc acolo ne vedem, când vine aici, ne vedem, suntem prieteni şi atât. Mă consider norocos în foarte multe privinţe, mai puţin în dragoste. Îmi doresc foarte tare o familie şi să am copii mulţi. Dar, din păcate, cred că nu le poţi avea pe toate”, a declarat Liviu Vârciu pentru ring.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro