MENIU CAUTĂ
26 Iul. 2017 10:24

Mesajul sfâșietor al lui Cristi Brancu după moartea Denisei Manelista. Cuvintele lui îți dau fiori reci pe șira spinării

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a scris, pe blogul său, despre cea care a fost Denisa Răducu, cunoscută publicului larg drept Denisa Manelista.

Denisa Manelista a murit la vârsta de doar 27 de ani, lăsând în urma ei o familie îndurerată și numeroși fani care au adorat-o.

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum marți, 25 iulie 2017, la Ștefănești, Vâlcea.

Multe persoane publice și-a exprimat părerea de rău după dispariția Denisei Manelista. Prezentatorul de televiziune Cristi Brancu a scris, pe blogul său, despre tânăra artistă.

„Dacă puterea gândului ar fi putut vindeca o fată cu zâmbet de înger…
Din prima zi de când veştile despre boala ce o măcina au fost înfricoşătoare, fiecare frântură de voce stinsă a Denisei repeta, cu puterea unei mantre – „Sunt bine, voi fi bine'. „Sunt bine, voi fi bine'
Poate că ABIA ACUM, când a părăsit culmile suferinţei care au măcinat-o, Denisa Răducu e bine.
Nu o mai înregistrează nimeni pe ascuns, când trupul său, devenit un spectru, căuta medici şi vindecări.
Nu mai aude în preajma ei zumzetul oamenilor pe care-i iubea şi care-i căutau „binele' chiar şi când se certau.
Nu mai citeşte în ochii acelui munte de băiat, Florin – ce a iubit-o nebuneşte – că speranţa e doar un fum pierdut pe holurile unui spital de cauze pierdute.
Nu mai trebuie să muncească până la epuizare, deşi atât de mult ar fi vrut să fie din nou acolo, în lumini”, a scris Cristi Brancu.

„Nici măcar nu-i mai poate privi în ochi, cu câtă dojană îi putea da Dumnezeu, pe cei ce dansează mediatic la catafalcul ei, cu poze la sicriu sau „amintiri comune' inventate, doar pentru a da (tot) „bine' în faţa camerelor TV.
Spiritul Denisei răsuflă uşurat, undeva, între lumi. Au fost şase luni de luptă. Şi gata… Cu felul lor ingrat de a privi spectacolul suferinţei pentru ca apoi să-l uite, oamenii o vor mai privi câteva zile pe Denisa, apoi o vor uita. Şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, nu va deveni un pretext pentru o nouă bătălie între rude şi cunoscuţi pentru orgolii.
Şi chiar dacă ar fi aşa, ea va fi undeva, sus, iar durerea nu va mai fi ÎN ea, şi pe LÂNGĂ ceilalţi.
Dar oare ce mai e bine…”, a mai spus prezentatorul de televiziune.


Citește și: EXCLUSIV/ Vedetele se sparg în fițe la Mykonos. Delia și fostul ginere al lui Băsescu frecventeză cluburi unde șampania ajunge la 125.000 de euro


Loading...
Comentarii