22 Sep. 2017 10:26

Mihaela Borcea, cerută în căsătorie. “Sunt în stare de orice să fii soția mea”

Distribuie

Surpriză de proporții pentru Mihaela Borcea, fosta soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Aceasta a primit o cerere în căsătorie de la un fan.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, cel care este condamnat în Dosarul Transferurilor și care, în prezent, are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, care i-a și dăruit un copil.

Din mariajul Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Mihaela Borcea, care a avut mari probleme de sănătate, are numeroși pretendenți. Un admirator, pe nume Eduard, și-a luat inima-n dinți, și a cerut-o în căsătorie pe femeia de afaceri. Cererea i-a fost transmisă acesteia pe contul său de pe o rețea de socializare.

“Bună, Mihaela, te admir de câțiva ani de zile. Și pot spune că sunt în stare de orice să fii soția mea! Caut relație serioasă, sunt tânăr am 29 de ani 1,83 înalțime, nu fumez, nu consum alcool, nu beau cafea, nu sunt și nu am fost căsătorit, nu am copii, știu să gătesc, spun poezii de dragoste, nu suport minciuna, știu cum să iubesc și să respect o femeie cu adevărat, sunt sportiv, luptător de arte marțiale, în prezent lucrez ca bodyguard și sunt singur de câțiva ani. Aștept mesajul tău. Uite, îți trimit și două poze cu mine”, i-a scris pretendentul Mihaelei Borcea, care în ultima perioadă de timp a luat în greutate.


Citește și: VIDEO | Mara Mareș e cel mai tânăr parlamentar român. Vorbește perfect spaniolă, are centura neagră la karate și se luptă să fie luată în serios în politică!

FOTO EXCLUSIV/ Solista Maria Constantin s-a afișat weekend-ul trecut la un eveniment privat la brațul altui bărbat. Despre cine este vorba

O chelneriţă a servit ani de zile un bătrân nesuferit care jignea pe toată lumea. După moartea acestuia, femeia a avut șoc

CTP a făcut cea mai CONTROVERSATĂ DECLARAȚIE. Ce a spus despre români!


 

Loading...
Comentarii