22 Sep. 2017 12:00 , de Anca Vințeanu

FOTO EXCLUSIV/ Solista Maria Constantin s-a afișat weekend-ul trecut la un eveniment privat la brațul altui bărbat. Despre cine este vorba

Distribuie

Maria Constantin s-a afișat weekend-ul trecut la un eveniment privat, în plin divorț cu Marcel Toader, la brațul altui bărbat. Este vorba despre cel care îi creează vestimentațiile pentru aparițiile pe scenă și la TV, designerul Florin Burescu.

Prezenți la botezul fiicei cântăreței de muzică populară Fănuța Modoran, care s-a desfășurat la un local din București, Maria Constantin și Florin Burescu au fost observați dansând împreună toată seara, ei nefiind nedezlipiți.

Maria Constantin și Florin Burescu au fost invitați la botezul Mariei, fiica Fănuței Modoran, cei doi fiind așezați la aceeași masă. Evenimentul respectiv a fost prezentat chiar de către designer.

Până când a venit rândul solistei Maria Constantin să îi distreze pe invitați cu muzica sa, aceasta a stat în brațele craioveanului atât pe ringul de dans, cât și la masă, ea nefiind scăpată din ochi nicio clipă de acesta.

Imediat după ora 1.00, Maria Constantin a fost cea care a întreținut atmosfera, momentul său artistic fiind prezentat chiar de către Florin Burescu. Acesta a ținut un discurs despre iubire înainte ca solista să preia microfonul.

Apropiații celor doi au confirmat că în ultima perioadă Maria și Florin au petrecut foarte mult timp împreună.

Mai mult, Florin Burescu s-a numărat printre primele persoane din anturajul solistei care a discutat public despre problemele Mariei Constantin cu soțul acesteia, Marcel Toader.


Mihaela Borcea, cerută în căsătorie. „Sunt în stare de orice să fii soția mea”

O chelneriţă a servit ani de zile un bătrân nesuferit care jignea pe toată lumea. După moartea acestuia, femeia a avut șoc

CTP a făcut cea mai CONTROVERSATĂ DECLARAȚIE. Ce a spus despre români!

Loading...
Comentarii