Oana Roman și soțul ei, discuție CU SCÂNTEI în direct, la TV! ”Marius e un erou. Alții bărbați ar fi plecat de mult”

23 februarie 2016 21:12 De: ,

Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, s-au contrat în direct, într-o emisiune televizată, însă au explicat supărările din cuplu nu țin prea mult. Bărbatul s-a arătat nemulțumit de faptul că Oana nu stă cu el până dimineață, la petrecerile la care merg împreună în club.

”Oana are prostul obicei să plece exact atunci când petrecerea e mai frumoasă. Și de la altă petrecere a avut bunul simț să mă ia la 4. Eu am 30 de ani, ea are 40. S-a distrat la petreceri… 20 de ani. Acum, eu ce să fac? Nu sunt stresat în această căsnicie. În fiecare cuplu există discuții. Nu îmi place să mă cert. Ea e Berbec, se ceartă, e încăpățânată. Dacă aș fi și eu la fel, ar ieși scântei. Eu stau în apararea mea. Ea știe că a greșit”, i-a reproșat el Oanei. Ea a recunoscut că nu s-a supărat pe el ultima dată când a stat până dimineață în club și a explicat ce s-a întâmplat: ”Singurele discuții sunt de la petreceri. Nu, el n-a greșit cu nimic. Eu când îmi fac un program și nu mă țin de el, e problemă. Știu că nu e bine. Dar eu plec și el poate să rămână. M-am obișnuit”.

Oana Roman mai spune că a trecut prin perioade dificile după naștere, că Marius i-a fost mereu alături și că îl consideră pe acesta un erou. ”Am iesit pe 12 mai din spital, iar pe 15 iunie aveam nunta. Nu făcusem nimic, nu organizasem nimic. Atunci am avut un moment în care am căzut. Am vrut să amân. Doctorul mi-a spus că sub nici o formă, că dacă ascult de el o să mă joace la nunta. Aveam tuburi de drenă în mine, așa am plecat de la spital. Și așa am organizat nunta, amandoi, doar noi doi. Mi-a fost mai greu. Au fost momente foarte grele. Nu am vrut sa fac tratament și am spus că de data asta ca copilul o să îmi dea putere. Și așa a fost. Vreau sa spun ceva. Omul asta, Marius, este un erou. A reușit să treacă peste toate lucrurile astea. Alți barbati ar fi plecat de mult. El a venit mereu cu mine să îmi schimb pansamentele. A avut și el momente cand a simțit nu mai poate, dar el nu a spus asta niciodată. Îl înțeleg perfect. Are momente când vrea să meargă la o petrecere și să stea pana la 7 dimineața, e dreptul lui să faca asta”, a declarat Oana Roman, la Kanal D.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro