Oana Turcu dezvăluie ce a mâncat pentru a slăbi atât de mult. Așa se menține în formă

28 ianuarie 2016 08:44

Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu, s-a ambiționat și a slăbit drastic după ce a devenit mămică. Ea susține că deși rezultatele au fost uimitoare, ea nu s-a înfometat. Ba dimpotrivă a optat pentru un stil de viață sănătos.

Oana Turcu a trecut printr-o transformare spectaculoasă, ea a reușit să slăbească peste 10 kilograme, în aproximativ trei luni. Și pentru că rețeta ei a funcționat, Ionela Prodan a apelat la ajutorul ei și a reușit să slăbească la rândul ei peste 20 de kilograme.

Oana Turcu a precizat că ea nu se înfometează, dar este atentă la ceea ce mănâncă. A renunțat la grăsimi, la dulciuri, pâine și paste.

„De mâine trebuie să spunem stop pastelor, pâinii, orezului, dulciurilor şi cartofilor. Sunt atâtea variante care vă pot face fericite. Iată ce mănânc eu: iaurt de 0,1 grăsime cu trei linguri de tărâţe de ovăz, lapte de 0,1 grăsime cu o linguriţă de goji ca desert, brânză de vaci de 0,2 grăsime, salate peste care adăug lămâie sau muştar cu miere, ouă – de două ori pe săptămână şi carne de pui (piept), curcan, vită sau peşte”.

Totuși, pentru că atunci când slăbești în scurt timp multe kilograme urmele se văd pe trup, Oana Turcu susține că s-a îngrijit și de acest aspect.

”În afara regimului alimentar, este necesară desăvârşirea operaţiunii cu masaje şi împachetări”, a declarat Oana Turcu pentru ring.
Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro