MENIU CAUTĂ
10 Sep. 2018 11:05

Olivia Newton-John a fost diagnosticată cu cancer a treia oară. Se tratează cu cannabis | FOTO

Distribuie

Olivia Newton-John, una dintre cele mai cunoscute artiste internaționale, trece prin momente cumplite. Vedeta a dezvăluit faptul că diagnosticată cu cancer pentru a treia oară.

În vârstă de 69 de ani, actrița și cântăreața australiană Olivia Newton-John se luptă cu o boală cumplită. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer pentru a treia oară, în trei decenii.

Olivia Newton-John a dezvăluit, la postul de televiziune Seven, că se tratează contra unui cancer care i-a fost descoperit în anul 2017, la baza coloanei vertebrale.

Actrița a mărturisit că, în urma acestui al treilea diagnostic de cancer care i-a fost pus, se tratează cu ulei de cannabis, pentru dureri, tratament care speră că va fi cândva disponibil în Australia.

„Sunt foarte norocoasă că trăiesc într-un stat american unde este legal… Visul meu este acela că va fi disponibil curând şi pacienţilor care suferă de cancer în Australia”, a declarat vedeta.

„Soţul meu este mereu lângă mine, mă susţine, şi cred că voi învinge şi acesta este scopul meu”, a adăugat Olivia Newton-John.


Celebra actriță și cântăreață a mai fost diagnosticată cu cancer de două ori. În anul 1992, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân, reușind să învingă boala. În anul 2013, Olivia Newton-John a fost diagnosticată din nou cu cancer la sân, care s-a extins la umăr.

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease' (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur.

FOTO: Hepta


Citește și: Politicieni corijenți! Sunt premieri, miniștri, parlamentari, dar ar trebui să se întoarcă pe băncile școlii


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii