Fata “Regelui Mezelurilor” experimentează de 2 ani meseria de mamă pentru Ranya, fetița ei și a fostului europarlamentar Petru Luhan. A optat să stea acasă în acestă perioadă, pentru a se ocupa de creșterea micuței. La un moment dat a apelat și la ajutoare, din dorința ca lucrurile să decurgă conform planului, iar fetița ei să fie înconjurată de multă dragoste și atenție și să fie supravegheată nonstop.

“Am lucrat la Ministerul de Externe, după care am născut-o pe fetița noastră, Ranya, și de 2 ani de zile stau acasă. O cresc pe ea. Da, am ajutor, pentru că vreau să îi dau o educație corectă și atunci dacă te ocupi de toate treburile casei, nu mai ai timp. Am o doamnă, o bonă internă. Nu este filipineză, nu am fost de acord cu o altă cultură să zic așa la noi în casă. Am lucrat doar prin agenții, niciodată nu am avut atâta noroc să găsesc o doamnă prin recomandare”, ne-a spus Andra Timiș.

Proaspăta mămică nu își face probleme atunci când este nevoită să plece de acasă pentru a rezolva diverse treburi, întrucât fetița are parte de îngrijire corespunzătoare. Pe lângă bonă, micuța o are întotdeauna în preajmă pe bunica maternă.

Nu s-a descurcat cu salariul de la Ministerul de Externe

Andra Timiș s-a născut într-o familie bogată și niciodată nu a dus lipsă de ceva. Tânăra susține că nu i s-a întâmplat să risipească banii pe nimicuri și că de mică, tatăl ei a învățat-o, la fel ca și pe frații ei, valoarea banului. O perioadă a muncit la firma tatălui său, însă și-a dorit să profeseze în domeniul pe care l-a studiat la facultate. Iar Radu Timiș i-a dat undă verde. Însă i-a rămas aproape și a sprijinit-o din punct de vedere financiar, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

CNAIR a cerut voie să taie plopii bătrâni de pe marginea unei șosele, a primit „undă verde”, dar n-a mai făcut nimic: un copac s-a prăbușit ulterior și a ucis un om. Cum se apără compania
Recomandări
CNAIR a cerut voie să taie plopii bătrâni de pe marginea unei șosele, a primit „undă verde”, dar n-a mai făcut nimic: un copac s-a prăbușit ulterior și a ucis un om. Cum se apără compania

andra timis (2)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

::placeholdeR–>

Fiica “Regelui Mezelurilor” se gândește ca din această lună să își reia activitatea la firma tatălui său. A lucrat acolo de la 18 ani alături de doi dintre frații ei. Pentru fiecare dintre cei 5 copii Radu Timiș are un loc. “Am fost 8 ani la departamentul Consular, acolo ne ocupam și cu fonduri europene, tot felul de acorduri și tratate bilaterale dintre România și alte state , muncă de birou, dar frumoasă. Dacă mă întorc la Cris-Tim sigur nu voi face muncă de birou. Am fost acolo dintotdeauna, de la 18 ani, numai că am fost și acolo și la Ministerul de Externe. La Cris -Tim să reunim familia. Cei doi frați mari lucrează tot acolo, cei doi mici sunt încă la școală”, ne-a spus Andra Timiș.

Anchetă privind fraudarea alegerilor parlamentare din 2020. Dosarul, ținut la sertar trei ani, implică mai mulți lideri PNL
Recomandări
Anchetă privind fraudarea alegerilor parlamentare din 2020. Dosarul, ținut la sertar trei ani, implică mai mulți lideri PNL

Citeste si: EXCLUSIV/Decizie surprizătoare luată de fiica “Regelui mezelurilor” la 3 ani de la căsătorie. Andra Timiș: “Nu mă regăseam ca doamna Luhan!”

Google News Urmărește-ne pe Google News