18 Ian. 2018 15:08

Soția lui Adrian Daminescu, mesaj plin de durere la 15 ani de la moartea fostului partener de viață. Acesta a fost răpus de o boală necruțătoare

Distribuie

Actuala soție a cântărețului Adrian Daminescu a transmis un mesaj plin de durere la 15 ani de la dispariția fostului ei partener de viață.

Adrian Daminescu este căsătorit de ani buni cu Daniela, cea despre care artistul a spus în numeroase rânduri că a fost cea care l-a salvat. Cântăreţul a mai fost însurat în perioada 1990-1992 cu Francis Suzane Wocker.

Pe 18 ianuarie s-au împlinit 15 ani de la dispariția celui care i-a fost partener de viață Danielei Daminescu, înaintea lui Adrian Daminescu, care are un fiu vitreg. Ea a transmis un mesaj mai mult decât emoționant.

„Drum drept și luminos celor care s-au ridicat la cer în ziua de 18 ianuarie. Dumnezeu să îi aibă în pază și să le înalțe sufletele.

Cel care mi-a fost partener de viață aproape două decenii a părăsit această lume în 18 ianuarie 2003, după o luptă crâncenă cu o boală necruțătoare.

Au trecut 15 ani, sigur, viața își urmează cursul, dar datoria noastră, a celor rămași aici, pe pământ, este să îi pomenim și prețuim pe apropiații noștri ridicați la cer. Drum lin, în lumină, printre stele și odihnă veșnică. Amin”, este mesajul Danielei Daminescu, soția binecunoscutului cântăreț Adrian Daminescu.


Citește și: VIDEO | Interviu cu Thomas K. Yazdgerdi, emisarul special al Statelor Unite pentru Holocaust. Extremismul câştigă teren în Europa


 

Loading...
Comentarii