17 Iul. 2017 21:43

Luptătorul MMA care şi-a desfigurat iubita, condamnat la închisoare pe viaţă

Distribuie

Jon Koppenhaver, cunoscut drept War Machine din cadrul competițiilor MMA, şi actriţa din filmele pentru adulţi Christy Mack au avut o relaţie de aproximativ un an, în perioada 2013-2014. Povestea de dragoste s-a încheiat însă tragic după ce bărbatul a bătut-o timp de două ore pe femeie și i-a rupt 18 oase.

Cei doi erau destul de celebri pe reţelele sociale şi au pozat împreună în reviste. Când relaţia de 15 luni a cuplului s-a încheiat, la începutul lui 2014, Christy a motivat că era adesea abuzată de Koppenhaver.

La scurt timp, tânăra a început o nouă relaţie, cu Corey Thomas, însă campionul MMA nu a primit bine vestea. El a pătrus în casa celor doi și l-a lovit şi strâns de gât pe noul prieten al fetei. După 10 minute de lovituri, practicantul de arte marţiale s-a năpustit asupra fostei iubite.


Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea


Timp de două ore, acesta a lovit-o pe Christy Mack și a agresat-o sexual. Într-un final, femeia a reușit să scape și să ceară ajutorul vecinilor.

În spital, tânăra a descoperit că are 18 oase rupte, dinți lipsă și ruptură de ficat. A avut nevoie de chirurgie plastică pentru recuperare. Corey a avut nasul rupt, umăr dislocat și urme de mușcături.

Campionul MMA a fost condamnat la închisoare pe viață, cu posibilitatea de eliberare condiționată după 36 de ani.


Citește și: EXCLUSIV/ Soţul Antoniei, chemat să dea declaraţii în procesul deschis de Alex Velea

 

 

Comentarii
← Inchide