Acuzaţii şocante aduse lui Cristian Pomohaci. “Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate”

15 iulie 2017 12:26

Acuzaţii şocante aduse lui Cristian Pomohaci, preotul-artist, implicat într-un scandal ce a împărţit România în două tabere. Un nou martor scoate la iveală detalii cutremurătoare.

Acuzaţii şocante aduse lui Cristian Pomohaci, aduse de un bărbat care susţine că preotul i-a făcut avansuri. Marian susţine că avea numai 16 ani în momentul în care părintele Pomohaci ar fi vrut să întreţină relaţii sexuale cu el.

Acuzaţii şocante aduse lui Cristian Pomohaci la aproape o lună de când a început scandalul

„Se ruga de mine continuu! Haide, bagă $%@# un pic! Fă-mă fericit, că te fac să uiţi de toate. O să fii bine în viaţă, cu mine.  Ne-am văzut câteva zile la rând, continuu… Venea el disperat, trimitea prieteni, vorbea prin prieteni. Nu am acceptat, dar s-a rugat mult timp de mine, cu bani, cu tot. Îi spuneam: Măi, omule! Tu ești preot! Ești părinte, eu am venit la tine să mă… nu știu… să mă scap de altceva!. Eu aveam altceva, cu gândul că mă ajută, că mă… cu rugăciuni. Nu mai aveam linişte”, a declarat martorul pentru „Acces Direct”.

Se pare că preotul i-a cerut acestuia şi imagini indecente. „Mi-a cerut, doamnă, mi-a cerut! Dar eu nu sunt pleşcar, dacă mă înţelegeţi dumneavoastră. Eu, dacă aveam mintea de acum, atunci, îl băteam direct! Ce să mai…”, a mai dezvăluit Marian la Antena 1.

Mariana Mirea, cunsocută drept impresarul preotului Cristian Pomohaci, sare în apărarea preotului aflat în centrul unui scandal sexual. Femeia, care îl cunoaște pe Pomohaci de 20 de ani, spune că, indiferent de acuzațiile care i se aduc preotului, va rămâne alături de el.

Citeşte şi


Patriarhia confirmă că Episcopul Hușilor apare în înregistrări. Poziția oficială a Mitropoliei Moldovei


 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro