Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac, modele pentru copiii lor

24 martie 2011 12:37

De când au devenit părinţi, Ileana Lazariuc şi Ion Ion Ţiriac au dispărut din peisajul monden, iar ştirile despre celebrul cuplu sunt extrem de rare. La emisiunea de la ProTv, „Ce se întâmplă, doctore?”, cei doi vor vorbi despre grija pe care le-o poartă celor doi copii şi despre modul de viaţă sănătos pe care vor să-l imprime acestora.

Apariţia pe lume a celor doi micuţi, de 4, respectiv 2 ani, le-a schimbat stilul de viaţă celor două vedete, care s-au orientat în creşterea copiilor pentru o variantă bazată pe sport şi mâncare sănătoasă.
Provenind dintr-o familie în care sportului i se acorda o atenţie deosebită, Ion Ion Ţiriac încearcă să-i înveţe şi pe cei doi băieţi, Alexandru şi Nicola, că practicarea mişcării este vitală pentru o viaţă sănătoasă. În timp ce Ileana are un antrenor personal care o motivează, Ion Alexandru îşi face mai mereu antrenamentele pe cont propriu.

Grija pentru alimentaţie este responsabilitatea Ilenei Lazariuc, care şi-a educat copii în aşa fel încât să nu fie mofturoşi la mâncare, mai ales că legumele şi fructele sunt la loc de cinste în casa lor.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro