18 Mai. 2017 15:32

Israela Vodovoz, în stare de șoc după ce soțul ei a dispărut fără urmă. Liviu Arteni a ajuns în ultimul hal. “Ajutor, este în stare de deteriorare și…”

Distribuie

Israela Vodovoz, în stare de șoc după ce soțul ei a dispărut fără urmă, de mai multe luni. Femeia de afaceri a postat un mesaj pe contul de socializare, în care le cere ajutorul oamenilor, pentru a-și găsi soțul, care străbate Europa, „mai mult băut”. Aceasta a aflat lucruri cumplite despre Liviu Arteni.

Israela Vodovoz, în stare de șoc după ce a aflat despre situația cumplită în care se află soțul ei. Mesajul disperat a fost postat pe contul de socializare, în speranța că cine îl va găsi pe bărnatul care se află într-o stare deplorabilă.

Israela Vodovoz, în stare de șoc din cauza lui Luviu Arteni

„Ajutor!! Dragii mei, apelez la voi căci am decis să încerc să încerc să îl ajut din nou pe Liviu, care în ultimul an străbate Europa mai mult pe străzi și băut. Nu mai are telefon și îi este rușine să mai țină legătura cu mine. Pe mine din când în când mă anunță prin personae cu  care se întâlnește prin mesaje, dar imediat pleacă și nu mai poate fi contactat. Ultima oară a fost văzut în St. Tropez și le-a spus că pleacă spre Monaco. Este schimbat, cu barbă, în stare de deteriorare și autodistrugere periculoasă. Așa că vă rog, ajutați-mă să îl ajut. Chiar dacă ar fi ultimul effort din viața mea sunt pregătită să fac acest sacrificiu. Sper să nu mă judecați. Vă mulțumesc mult. Israela”, este mesajul disperat al femeii de afaceri. Israela Vodovoz a rămas de ceva timp singură, după ce soțul ei a decis să plece de acasă. Recent, bărbatul care a încercat să-și facă loc în inima femeii de afaceri, a murit.

 

 

Comentarii
← Inchide