MENIU CAUTĂ
15 Feb. 2018 12:25

Loredana Groza a dezvăluit misterul operațiilor estetice. Toată lumea a crezut asta, dar adevărul este altul

Distribuie

Loredana Groza a dezvăluit misterul operațiilor estetice. Toată lumea a crezut că artista a apelat la astfel de intervenții chirurgicale, însă adevărul este altul, iar vedeta a recunoscut ce face pentru a arăta atât de bine.

Loredana Groza are 47 și în urmă cu ceva timp, artista și-a transformat tenul. Dacă mulți credeau că jurata de la Vocea României s-a tunat, ei bine, lucrurile nu stau deloc așa.

Parcă frigul nu mai e atât de înţepător pentru mine. Mi-ar plăcea să am mai multă grijă decât o fac în mod normal, pentru că din păcate nu prea am timp. Mereu caut metode scurte. Toată lumea crede că am recurs la operaţii, nu am recurs niciodată la aşa ceva, nu sunt adeptă a chestiilor invazive. Reuşesc să am un stil de viaţă sănătos. Mă trezesc devreme, am ritualurile mele dim, fac yoga, stretching, pilates sau merg la sală. Încerc să alternez acest regim de viaţă destul de spartan pe care îl am cu o alimentaţie sănătoasă pe care o am. Să evit zahărul, făinoasele. Le poţi înlocui. În vacanţă m-am dat cu parapanta, am mers cu yachtul, am făcut şi plajă, chiar dacă soarele nu e recomandat pentru piele', a spus Loredana Groza la tv. Recent, vedeta a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei.

Citește și

VIDEO | Laura Codruța Kovesi: „Nu am niciun motiv să îmi dau demisia. Asistăm la un festival disperat al inculpaților'

VIDEO EXCUSIV/ Vali Crăciunescu a plâns de ziua lui. Soția i-a făcut cadou 'Rolls Royce-ul armonicelor'!

 

Loading...
Comentarii