13 Sep. 2017 11:21

Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru a divorța. Are o singură rugăminte pentru Maria Constantin. “Te rog să nu…”

Distribuie

Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru a divorța, așa cum era normal. Maria Constantin a declarat în urmă cu o săptămână că va divorța oficial de soțul ei, pe 13 septembrie.

Se pare că Marcel Toader nu este prea hotărât să mai divorțeze. Dacă atunci când au depus cererea de divorț au venit amândoi la notar, de data asta, afaceristul se lasă așteptat. Deși căsnicia trebuia să se încheie în această dimineață, la notar, acesta nu a venit, însă, cu doar câteva ore înainte i-a transmis un mesaj Mariei Constantin, în direct la tv. Interpreta de muzică populară a ajuns la norat în jurul orei 10, unde a semnat actele de divorț fără Marcel Toader. Mai mult, în zona notariatul au venit doi polițiști, cel mai probabil chemați de angajați, pentru a supraveghea situația.

Marcel Toader nu s-a prezentat la notar pentru divorțul oficial

”Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul”, i-a trasmis Marcel Toader la Antena 1.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Tănase crede că va fi bunică, dar fiul său nici nu se gândește. ”Am fost în vizită și ne-am certat!”


 

Comentarii
← Inchide