MENIU CAUTĂ
08 Sep. 2018 16:29

Marcel Toader a vorbit despre noua iubită. “Acum trei ani ne-am cunoscut, eram cu fosta soţie“

Distribuie

 Marcel Toader a vorbit despre noua iubită. Fostul soț al Mariei Constantin trăiește din nou fiorii dragostei. Afaceristul a mărturisit că trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu femeia pe care a cuboscut-o în urmă cu trei ani.

„Este o femeie foare frumoasă, cu ochi frumoşi, cu un caracter frumos, inteligentă, independentă. Vreau să am o viaţă de familie. Este pe sufletul meu. Este o plăcere să întâlneşti o femeie cu care ai ce vorbi. Acum trei ani ne-am cunoscut, eram cu fosta soţie, eram puţin căsătorit. O cheamă Daniela. A spus că şi-ar dori un bărbat ca mine. Ea m-a căutat după trei ani. Nu ne grăbim, luăm lucrurile încet. Nu ne minţim, încercăm să spunem lucrurilor pe nume. Vaţa mea este o poveste. O să vă spun la vremea respectivă cu ce se ocupă, este femeie de afaceri”, a spus Marcel Toader la Antena Stars.

La începutul acestui an, Marcel Toader și Maria Constantin au divorțat, după o despărțire cu scandal. Artista a fost acuzată de infidelitate.

Citește și

INTERVIU EXCLUSIV/Talida Tolnai, handbalista medaliată cu bronz la Euro 2010, e vânzătoare în Zalău. 'Am fugit de sport, sunt fericită acum!'

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, miercuri, 21 noiembrie. Racii sunt cuprinși de griji și gânduri negre
Loading...
Comentarii