MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 18:29

Mesajul Magdei Vasiliu, după moartea lui Cristian Țopescu. “E o bătaie de joc. Habar nu aveți!”

Distribuie

Mesajul Magdei Vasiliu după moartea lui Cristian Țopescu. Prezentatoarea tv a postat un mesaj dur pe contul de socializare, făcând referire la o tânără jurnalistă care a povestit cine a fost celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu.

Cristian Țopescu a murit marți, 15 mai, la vârsta de 81 de ani. El fusese internat de urgență la Spitalul Elias din București, într-o stare de sănătate precară. Fostul comentator sportiv a murit la ora 16:00, prin „stop cardiorespirator iresuscitabil', potrivit Spitalului Elias.

„Mă uit la un post de stiri….Marele Cristian Țopescu s-a stins…Să pui o puștoaica să dea live despre cine a fost, ce a făcut și prin ce ni-l amintim pe inegalabilul Cristian Topescu e un sacrilegiu, o bătaie de joc… Domnișoara care n-are mai mult de 22-23 de ani ne spune cum își aminteste ea vocea inconfundabilă, ‘așa cum probabil și-o amintesc și multi dintre voi’…Păpușă, noi ne-o amintim altfel decat ți-o amintești tu….Iar cei care decid să lase astfel de copii necopți sa vorbeasca la tv despre Cristian Țopescu ar trebui să arate ceva mai mult respect pentru un om care a fost și va ramane un reper….Respect! Și învățati ce-i ăla profesionalism, că habar n-aveti!”,  a scris Magda Vasiliu pe contul de socializare.


Citește și: Când a renunțat Cristian Țopescu să comenteze fotbal: 'Pasiunea a degenerat în crimă!'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii