MENIU CAUTĂ
02 Noi. 2017 12:38

Nicoleta şi Iuliana Luciu intră în aventura Asia Express la Antena 1

Distribuie

Nicoleta şi Iuliana Luciu intră în aventura Asia Express la Antena 1.  Încrezătoare și nerăbdătoare, cele două brunete susțin că nu se tem de nimic, sunt doar foarte curioase de cum va decurge această experiență.

Probabil mulți vor spune că au venit în acest show pentru competiție, pe noi ne bucură faptul că pentru prima oară suntem împreună și vom face ceva amândouă. Până acum viața ne-a pus în fața multor situații limită, dar întotdeauna le-am înfruntat separat. De data asta vom fi o echipă!', a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta şi Iuliana Luciu fac parte din același proiect

„M-am gândit de ce mi-ar putea fi frică, dar mi-am dat seama că în viață am întâlnit tot felul de „șerpi', așa că sunt hotarâtă să fac față oricărui moment. Știu că Nicoleta e mult mai înțelegătoare, dar la fel de bine știu că va urla și va țipa mult mai mult decât mine J. Cred că va fi o experiență din care vom învăța foarte multe lucruri și abia aștept să văd cum ne vom putea descurca cu un singur dolar pe zi. Chiar va fi o provocare ', povestește Iuliana.

  Asia Express este o cursa greu de indurat, o cursa care pune la incercare atat calitatile fizice cat si psihicul participantilor, o cursa desfasurata intr-o lume exotica si plina de necunoscut. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite sa il parcurga in aceasta aventura. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, Peking Express' reuseste sa puna intr-adevar la incercare limitele celor care ii accepta provocarea. Intreaga actiune are loc in diverse sate sau orase ale acestor tari, nu exista un spatiu delimitat in care concurentii sa fie nevoiti sa participe la niste probe. Pe 12 septembrie, Nicoleta Luciu a împlinit 37 de ani.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV/ Giulia o lasă pe fiica ei să-și facă tatuaj chiar înainte de a împlini 18 ani. „Ssst, să nu mă audă soțul!'


 

Loading...
Comentarii