14 Ian. 2018 11:43

O concurentă a fost descalificată de la Eurovision 2018. Gafa făcută de Victoria Maria

Distribuie

 O concurentă a fost descalificată de la Eurovision 2018. Cântăreața Freia, pe numele său real Victoria Maria, a  făcut o mare gafă. Artista este acuzată că și-a promovat melodia cu care era înscrisă în concurs, „Fix Me”, fapt care contravine regulamentului.

Cântăreața și-a promovat piesa înaintea zilei de 1 septembrie 2017, iar organizatorii susțin că încalcă dreptul participanților de-a „beneficia de condiții egale în concurs'.

În urma situaţiei generate de încălcarea regulamentului Selecţiei Naţionale prin promovarea piesei „Fix me' înainte de data 1 septembrie 2017, comisia înfiinţată de organizatorii Eurovision România a decis descalificarea acesteia din concurs.

Este o situaţie pe care o regretăm, însă care nu poate fi evitată în condiţiile în care toţi participanţii la Selecţia Naţională trebuie să beneficieze de condiţii egale în concurs', scriu organizatorii concursului.

Tavi Clonda s-a înscris la Selecția Națională Eurovision 2018. De asemenea, Mihai Trăistariu a decis să mai încerce odată, după ce anul trecut a fost respins.

Citește și

EXCLUSIV/Noua soție a lui Gabi Enache a uitat complet de primul ei copil. Fetița nu și-a cunoscut nici acum fratele mai mic

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii