MENIU CAUTĂ
21 Feb. 2018 21:00

EXCLUSIV / Patrick Borcea a slăbit 30 de kilograme și s-a apucat de sală. Prietenii l-au băgat într-un program de „reparații capitale”

Distribuie

În vara anului trecut, la îndemnul mamei sale, Patrick Borcea a trecut pe la cabinetul medicului Copăescu unde și-a micșorat stomacul. Într-un timp relativ scurt, Patrick Borcea a slăbit 30 de kilograme, iar acum se pregătește de o nouă etapă a transformării lui.

Până anul trecut, Patrick Borcea nu făcea nici cel mai mic efort pentru a scăpa de kilogramele inestetice, deși greutatea lui depășea 100 de kilograme. Chiar dacă era frustrat din acest punct de vedere și mergea chiar și la plajă cu hainele pe el, fiul cel mare al lui Cristi Borcea nu lua nicio măsură. Asta până când, mama lui, Mihaela Borcea, a scos din buzunar 10.000 de euro și l-a programat la o clinică de lux din România pentru a-i modela silueta.

Totuși, o operație de micșorare a stomacului atrage după sine și o serie de sacrificii din partea pacientului, deci, inevitabil Patrick a fost nevoit să-și schimbe total stilul de viață și să aibă grijă ca slăbitul brusc să nu-i afecteze organismul. Destul de „leneș' în ceea ce privește activitatea fizică și mai ales greu adaptabil unui stil de viață sănătos, Patrick a avut nevoie de intervenția prietenilor pentru a ieși la liman.

Patrick Borcea a slăbit, iar acum se tonfiază

Astfel că, de câteva luni, prietenii s-au coalizat și încearcă împreună să-l transforme pe Patrick într-un sex simbol. Mai precis aceștia l-au înscris la o sală de sport și merg împreună cu el la antrenamente pentru a-l ambiționa. Mai mult, fiul lui Cristi Borcea a fost convins să renunțe la regimul alimentar de tip fast-food pe care obișnuia să-l aibă până la 20 de ani și să mănânce sănătos și în cantități mult mai mici. Până în momentul de față lucrurile par să meargă în sensul bun căci, tânărul nu doar că a scăpat de mai bine de 30 de kilograme, însă efectele unei operații de micșorare a stomacului (piele lăsate, vergeturi și slăbirea organismului) nu și-au pus amprenta pe corpul lui Borcea.

CITEȘTE ȘI:

Victor și Ioan Becali ar putea petrece numai câteva luni în penitenciar, după decizia definitivă din dosarul de dare de mită

După condamnările primite de verii lui, Gigi Becali a făcut o afirmație halucinantă: 'Dacă mie îmi spun că trebuie să mai fac cinci luni, le zic «bine, mă, când încep?»'

 

Loading...
Comentarii