VIDEO! Cununia civilă a Andreei Tonciu, pas cu pas

12 februarie 2016 15:57 De:

Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au spus ”da” și deși cununia civilă a durat doar cinci minute, însurățenii și invitații au zâbovit mai bine de 40 de minute în interiorul Casei de Căsătorii a sectorului 3.

ANGE8002

Îmbrăcați la ”patru ace”, ea într-o rochie sexy, cu decolteul la vedere, Andreea Tonciu și Daniel Niculescu au ajuns cu zece minute mai târziu decât ora la care fuseseră programați.

Odată cu ei și-au făcut apariția și ”martorii” Anamaria Prodan și Laurențiu Reghencampf, care au preferat să-i aștepte în mașină. Cei patru, ca și invitații, au intrat în mare grabă în incinta Casei de Căsătorii a sectorului 3. Reghe a ieșit primul, după doar zece minute, urmat la încă zece minute după și de soția sa.

tonciu scari Foto Dumitru Angelescu

În timpul ”slujbei” Ofițerului Stării Civile, afară se aranjau mesele cu pișcoturi și șampanie. Surpriză însă. Oamenii au muncit în zadar, asta pentru că în scurt timp, deși totul era gata. Ei au fost puși să care toate produsele în interior.

Astfel că, mirii și invitații au mai zăbovit apoi la un pahar de șampanie, iar la ieșire nu au stat la pozele de grup, dar au fost ”bombardați” cu orez, pentru a le merge bine în căsnicie, potrivit tradiției.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro