VIDEO EXCLUSIV/Lidia Buble, dezvăluiri din așternut: “Este o surpriză în fiecare dimineață faptul că mă trezesc lângă el!”

09 martie 2016 23:15 De: ,

Lidia Buble și Răzvan Simion locuiesc împreună și se comportă ca o adevărată familie, chiar dacă deocamdată fără acte. Fericirea din ochii cântăreței are strânsă legătură cu iubitul ei, care o răsfață cu fiecare ocazie.
După o lungă perioadă în care și-au ținut secretă iubirea, Lidia și Răzvan și-au asumat relația din toamna anului trecut, când au bifat și primele ieșiri la evenimente mondene, în calitate de cuplu. Deși “matinalul” de la Antena 1 se pare că nu și-ar fi încheiat legal socotelile cu Diana, mama celor doi copii ai săi, acest lucru nu îi împiedică să își trăiască iubirea. Locuiesc împreună, și-au descoperit tabieturile și par să se completeze reciproc. “Eu sunt genul de copil care se bucură din orice. Dacă mă aștepți acasă cu un pahar de suc, mă bucur”, ne-a mărturisit ea, semn că nu este o femeie pretențioasă.

“Pentru mine este o surpriză în fiecare dimineață faptul că mă trezesc lângă el. Îmi face des surprize. Îmi gătește”, a declarat, pentru Libertatea, Lidia Buble.

razvan_siomion_lidia_buble-1024x768

 

Prin prisma meseriei, Răzvan Simion este cel care se trezește primul dimineața și care obișnuiește să pregătească, de cele mai multe ori, micul dejun. O plăcere pentru el, un răsfăț pentru ea. “La noi în casă nu se face cafea. Foarte rar beau ceai. Lui Răzvan îi place foarte mult să gătească și eu mă bucur”, ne-a dezvăluit ea talentul, secret până acum, al jumătății sale. Pastele îi ies cel mai bine lui Răzvan Simion și tot ele sunt și preferatele ei.

Fără sport de jumătate de an

Relația cu vedeta Antenei 1 i-a adus cântăreței un succes și un capital de imagine la care nu visa prea curând. Numărul concertelor a crescut, iar timpul liber s-a diminuat, determinând-o pe Lidia să renunțe la unele activități, printre ele numărându-se sportul.

“De șase luni nu am mai făcut sport, sinceră să fiu, pentru că am avut o perioadă foarte aglomerată, foarte multe concerte, pregătim noi proiecte, dar voi încerca să reiau obiceiul”, a precizat ea. Dar, se pare, dragostea o ține în formă, căci e mai slabă decât oricând.
Până la finalul acestei luni, cântăreața va lansa pe piață o piesă, un featuring cu Adrian Sînă, omul care a scos-o pe piața muzicală, facilitându-i astfel intrarea în showbiz.

FOTO: Gabriel Pătruț

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro