Opinie de
Mihai Toma
Toate articolele autorului

Partidele ar sări în sus, cum să fie posibil așa ceva? De multe ori, românii au avut sentimentul că trebuie să pună ștampila pe răul cel mai mic. N-am înțeles niciodată formularea.

Campania electorală a fost atât de sterilă, încât am privit-o cu un fel de compasiune. S-a vorbit despre cultură generală, despre ceasuri, case și averi, copilărisme, iar temele fundamentale au lipsit.

Dezbateri ca la Tetelu

Iohannis și Dăncilă, Dăncilă și Iohannis au părut spectatori la propriile lor dezbateri. Niște chibiți de peluză descălecați la propriile lor conferințe electorale. Atacuri la persoană, ironii, întrebări fără răspuns. Ce fel de dezbatere față-n față între candidați am fi avut, dacă am fi avut? Pun pariu, ar fi fost, probabil, ca la show-ul lui Tetelu, omul-orchestră de pe libertatea.ro.

Fără obiect, și-n direct, și-n reluare!

Voi ați observat că în Spania, la ultimul joc din preliminariile Euro 2020, tricolorii nu de la fotbal nu jucau nici în direct, nici în reluare? Când eram copii, mai făceam câte o glumă – lasă, mă, că marchează ai noștri la reluare. De la Madrid, pe ecranele tv rula câte o ocazie a ibericilor, iar când se revenea la live, balonul deja nu mai era la Tătărușanu și compania. Nu e nici o glumă. Cum ar zice un amic, mare antrenor, dar-ar naiba-n el de mingiu!

Votați, reluarea e peste cinci ani!

Azi e ziua votului. Mulți vor merge la urne, cei din diaspora au dat deja exemplul lor și, prin ei, probabil și rudele lor, cei de acasă, vor face câțiva pași până la secții. Acolo se merge sute de kilometri, aici – sute de metri.

Votați, voi, ”ăștia” din țară, cu ochii deschiși! Reluarea e peste cinci ani! Și timpul nu ni-l mai dă nimeni înapoi.

E frig și cenușiu, și au trecut 30 de ani de la Revoluție. Poate că era mai bine să ningă!

Citeşte şi:

Pentru prima oară în istorie, la alegerile prezidențiale din România, dreapta conduce chiar și dimineața cu 20 de procente, conform datelor de la ora 12.00

Peste 9 milioane de români au votat în turul 2 al alegerilor prezidențiale. Prezența la vot, cea mai slabă de după 1989

Votul de azi stă sub semnul nemulțumirii populare: 64% dintre români cred că țara merge într-o direcție greșită!

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile