Opinie de
Cătălin Tolontan
Toate articolele autorului

Bărbatul care a recunoscut dubla crimă de la Caracal e suspectat de un trecut de pedofil depistat, dar neraportat!

”Din capete de informații, dar la care lucrăm”, spune unul dinte oamenii din caz, bărbatul pare profilul de pedofil de implus, mai degrabă decât cel al unui sociopat atent și rațional. 

Ce s-a găsit?

Odată cu mărirea echipei, prin mutarea dosarului de la Craiova la București, procurorii DIICOT scrutează și trecutul lui Dincă. Ei caută piste, eventuale explicații și posibilitatea unor suspecți. Au descoperit altceva.

Sunt certe, în biografia lui, câteva episoade violente la adresa femeilor și, mai ales, o atracție aproape malignă a lui pentru fetele tinere. Își bătea soția, asta s-a aflat dincolo de orice dubiu.

Mai mult, la un moment dat, ”Dincă a fost surprins de părinții unei fetițe pe care o pipăia”, spun surse judiciare. Fetița era a unor prieteni din cercul apropiat familiei. Dar adulții au tăcut. Asta s-a întâmplat cu mai mult de 10 ani în urmă. Pe când Dincă nu începuse încă să omoare.

Din relatările celor care l-au cunoscut, transformarea lui în ceea ce este azi s-a petrecut pas cu pas. Nu a fost penalizat în nici un fel când a fost prins pipăind fetița, nici când a trecut la violențe casnice și, astfel, a ajuns la crime.

”Treaba noastră este să descoperim infracțiuni, știm că nu e momentul dilemelor, dar, totuși, ce greșim ca societate? Dacă la 50 de ani, Gheorghe Dincă primea riposta normală, măcar blamul apropiaților sau al societății, poate că nu se ajungea aici”, a spus un magistrat care cunoaște cazul.

Citeşte şi:

Noi fragmente osoase și pete de sânge, descoperite în casa lui Gheorghe Dincă. Cartela și telefonul Alexandrei Măceșanu au fost găsite în Parcul Constantin Poroineanu din Caracal

UPDATE | Cercetările la „casa ororilor”, reluate pe baza unor noi indicii oferite de Gheorghe Dincă. Vor fi verificate și gropile betonate din curtea sa

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.